Sabiedrība
2009. gada 4. jūlijs, 12:10

Ventspilī notiks "Latvijas Šlāgeraptaujas 2009" fināla koncerts

Jauns.lv

Ventspilī, Reņķa dārzā, sestdienas vakarā notiks "Latvijas Šlāgeraptaujas 2009" fināla koncerts.

Ventspils domes Pilsētas mārketinga nodaļas vadītājas vietniece Inguna Almbauere aģentūrai BNS pavēstīja, ka koncerta pirmajā daļā varēs dzirdēt un redzēt Latvijā iemīļotus šlāgermūzikas izpildītājus. Savukārt plkst. 21.15 sāksies "Latvijas Šlāgeraptaujas 2009" fināla koncerts un tiešraide Latvijas Televīzijas 1. programmā ar finālbalsojumu.

Grupas "Baltie lāči", "Zeļļi", Inga&Normunds, "Patrioti.LG", Harijs Ozols&Santa Zapacka, Normunds Rutulis, "Klaidonis", "Sestā jūdze" un Hardijs&Lorija cīnīsies, lai tieši viņu dziedātā dziesma gūtu uzvaru cīņā par gada "Mīļākā šlāgera" titulu. Ar muzikāliem pārsteigumiem klausītājus priecēs īpašie viesi - "Vecās mājas", Olga Rajecka un Violetais Lielvārdes koris, kā arī Uģis Roze, informēja Almbauere.

Koncerta noslēgumā sāksies zaļumballe kopā ar grupām "Klaidonis" un "Vecās mājas".

"Latvijas Šlāgeraptaujas 2009" fināla koncertā kāds mūziķis saņems arī ventspilnieku simpātiju balvu. Tādēļ ventspilnieki aicināti izteikt ierosinājumus, kam šo balvu pasniegt.

"Latvijas Šlāgeraptaujas 2009" fināla koncerts "Mīļākais šlāgeris" ir Latvijas TV un Ventspils pilsētas sadarbības projekts, un to finansiāli atbalsta Ventspils dome.

BNS