Pugačova ignorē ballītes un prezidentu
Sabiedrība
2009. gada 31. jūlijs, 08:30

Pugačova ignorē ballītes un prezidentu

Jauns.lv

Lai arī ierašanās dienā Rīgā konkursa „Jaunais vilnis 2009” mūza Alla Pugačova izskatījās starojoša un pārliecinoša, viņa apmeklē tikai koncertus, bet svinības un pieņemšanas ignorē it kā sliktas pašsajūtas dēļ.

Vakar Pugačova neieradās uz Valsts prezidenta Valda Zatlera tikšanos ar festivāla organizatoriem viņa Jūrmalas rezidencē. Kā aģentūrai LETA apgalvojusi Prezidenta preses dienesta vadītājas vietniece Elīna Lazdāne, aicināti bijuši visi konkursa „Jaunais vilnis” organizatori, un viņi paši izlēmuši, kuri ieradīsies uz tikšanos ar Valsts prezidentu. Prezidenta viesmīlību baudīja Raimonds Pauls, Igors Krutojs, Laima Vaikule, Maksims Galkins, Ļevs Ļeščenko, Nikolajs Baskovs, Jurijs Nikolajevs, kā arī Aleksandrs Šenkmans un izdevniecības nama „Petits” prezidents Aleksejs Šeiņins.

Šis Pugačovai nav vienīgais garām palaistais pasākums. Viņa neieradās arī uz Jūrmalas mēra Raimonda Munkevica rīkoto pieņemšanu, kas pēc „gājiena” ar valsts prezidentu gan ir tikai tāds sīkums. Skatuves dīvas pavadonis, humorists Maksims Galkins viens devās arī uz komponista un konkursa „tēva” Igora Krutoja 55 gadu jubilejas svinībām restorānā „La Riva”. Zinātāji pieļauj, ka šādi skatuves dīva rīkojusies veselības problēmu dēļ.  

Vita Zvaigznīte / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva