Omers Bhati tomēr ir Maikla Džeksona ceturtais bērns
Sabiedrība
2009. gada 31. jūlijs, 13:05

Omers Bhati tomēr ir Maikla Džeksona ceturtais bērns

Jauns.lv

Maikla Džeksona tēvs nācis klajā ar sensacionālu paziņojumu, apgalvojot, ka Omers Bhati (25), kurš atvadu ceremonijā sēdēja kopā ar visiem Maikla ģimenes locekļiem, tomēr ir popkaraļa ceturtais bērns.

Kasjauns.lv jau informēja, ka atvadu ceremonijā Losandželosas „Staples center” arēnā līdzās Maikla Džeksona piederīgajiem melnās brillēs sēdēja kāds jauneklis. Jau toreiz tika izteikti minējumi, ka viņa atrašanās te nav nejauša. Jauneklis, tāpat kā dziedātāja piederīgie, visu laiku nenoņēma tumšās brilles. Omera neviltotās sēras un mājieni, kas doti daudzajās intervijās, pastiprina runas par to, ka viņš ir Džeksona ceturtais bērns.

Visas bažas nupat kā kliedējis Maikla tēvs Džo Džeksons, līdz ar to atzīstot, ka ir Omera vectēvs: „Jā, es zināju, ka Maiklam ir vēl viens dēls. Viņš ir ļoti līdzīgs Maiklam, viņš kustas un dejo kā tēvs!”

Bhati ģimene dzīvo Oslo. Līdz šim tā nav ne apliecinājusi, ne atspēkojusi baumas, ka Omers ir slavenā dziedātāja dēls. Pēc Maikla nāves Omera māte Pija pat divdomīgi izteicās: „Viņš bija popmūzikas karalis, taču mums viņš nozīmēja daudz ko vairāk...”

Kasjauns.lv

Tēmas