2009. gada 8. augusts, 13:16

Avārijās uz ceļiem vakar gājuši bojā četri cilvēki

Jauns.lv

Vakar uz Latvijas ceļiem gāja bojā četri cilvēki, - visi satiksmes negadījumi, kuros cilvēki zaudēja dzīvību, notika Latgalē.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.21.25 uz autoceļa Ludza - Ezernieki 1953.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel Omega" uzbrauca uz ceļa guļošam vīrietim. No gūtajām traumām 1943.gadā dzimušais vīrietis notikuma vietā nomira.

Ap plkst.22 autoceļa Krāslava - Grāveri 22.kilometrā 1946.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru T 40A, nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī, kur apgāzās uz jumta. Traktora vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

LETA jau ziņoja, ka vakar ceļu satiksmes negadījumā pie Ludzas gājuši bojā divi robežsargi, kuri bijuši ceļā uz dienestu.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka plkst.5.30 policija saņēma informāciju no garāmbraucošas automašīnas vadītāja, ka autoceļa Felicianova-Ludza 3.kilometrā automašīna "BMW 525" nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā.

Notikuma vietā policijas darbinieki noskaidrojuši, ka no gūtajām traumām miris automašīnas vadītājs - 1986.gadā dzimis vīrietis, kā arī pasažieris - 1981.gadā dzimis vīrietis.

Kopā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 gadījumos cietuši cilvēki, četri cilvēki gājuši bojā. Rīgā reģistrēti 28 satiksmes negadījumi, no tiem četros cieta cilvēki.

LETA