Visvairāk lasīto jaunumu TOP 5
Sabiedrība
2009. gada 26. augusts, 00:15

Visvairāk lasīto jaunumu TOP 5

Jauns.lv

Ko portāla kasjauns.lv lietotāji visvairāk lasījuši augustā? Kam pievērsuši vislielāko uzmanību? Ir bijis daudz jaunu, interesantu, pat šokējošu ziņu, taču visu nosaka viens arguments – jūsu interese. Balstoties uz to, esam sastādījuši lasītāko ziņu piecinieku. Tātad:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziņa Nr. 5 – Kivičs pamet Latviju

Pietiek parādīties vēstij, ka Andris Kivičs Latvijā vairs nav atrodams, lai saprastu – skandalozais mūziķis joprojām ir visu uzmanības centrā.  

Kas tad īsti ir noticis ar Kiviču? „Viņš, paņēmis līdzi sievu Elīnu, vienā padusē iespiedis ģitāru, otrā – hanteles, emigrēja no Latvijas” – teic vieni mūziķa paziņas. „Andris, kā jau ikviens domājošs latvietis, uz visiem laikiem pametis šo nožēlojamo valsti” – tā stāsta citi.

Ziņa Nr.4 – Zvaigžņu pikantie dekoltē

Lasītājus parasti ļoti interesē tās ķermeņa vietas, ko zvaigznes mēdz piesegt, taču šoreiz jūsu interesi piesaistījis tas, ko slavenības atkailina, proti, runa ir par dekoltē...

Šovbizness diktē savus noteikumus, un viens no tiem — būt seksīgam gan uz skatuves, gan ikdienā. Pašmāju aktrises, dziedātājas un sabiedrības dāmas to lieliski apzinās un labprāt demonstrē savus kārdinošos dekoltē.

Ziņa Nr.3 – Madonna izskatās šokējoši

Kad pirms koncerta Tallinā nopublicējām 50 gadus vecās Madonnas bildi, daudzi neticēja – nevar būt, Madonna tik briesmīgi nevar izskatīties, bilde veidota ar fotošopa palīdzību. Tomēr uzņēmums patiešām ir īsts!

Dziedātājas roku muskuļi liecina, ka viņai ir pārlieku liela slodze. Bet Madonna tik nosaka: „Piecdesmit gadi – tas taču nav iemesls, lai samazinātu darba slodzi. Es nekad nebūšu resna! Es jūtos lieliski un varu šo slodzi izturēt.”

Ziņa Nr.2 – Lembergu par premjeru!

Lasītāko ziņu vēstījumos iekļuvis arī kas politisks. Izrādās, krīzes apstākļos ir liels pieprasījums pēc „stingrās rokas” – tādas, kuru iemieso Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Politiskajās aizkulisēs mēļo, ka tieši viņš jau visai drīz varētu kļūt par premjeru. Šādu plānu perinot partija, kuru mēdz dēvēt par oranžu. Viņiem, lūk, “Jaunā laika” valdīšana ir tiktāl sasāpējusi, ka steidzīgi jāmeklē jauni premjera amata kandidāti...

Ziņa Nr. 1. – Kāpēc žūrija gremdē Aishu?

Un tagad lasītākā ziņa. Ne Kivičs un dekoltē, ne Madonna un Lembergs augustā nespēja sacensties ar mazo Aišu, kuras starts „Jaunajā vilnī” radījis tik lielu rezonansi.

Eļļu ugunī piemeta arī dziedātāja Olga Rajecka, uzskatot, ka žūrijas vērtējums par Latvijas pārstāves otrās konkursa dienas priekšnesumu bijis nepelnīti zems.

Pat tie krievu oligarhi, kas Aishu uz skatuves vēroja aizgrābtiem skatieniem, izdzirdējuši žūrijas vērtējumu, bija šokēti un brīnījās: „Kāpēc žūrija tā „iegāž” jūsu meiteni?!” Nu skumji, ka tā,” nopūšas Olga.

Kasjauns.lv