Latvijas televīzijai šosezon būšot nauda Eirovīzijai
Sabiedrība
2009. gada 16. oktobris, 08:56

Latvijas televīzijai šosezon būšot nauda Eirovīzijai

Jauns.lv

Lai Latvija nākamgad Oslo varētu piedalīties 55.Eirovīzijas dziesmu konkursā, Latvijas Televīzijai ir nepieciešami apmēram 120 000 latu. Tie tikšot sarūpēti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā laikrakstam "Neatkarīgā" sacījis LTV ģenerāldirektors Edgars Kots, pagaidām nav bažu, ka varētu atkārtoties pagājušā gada rudens notikumi, kad LTV bija spiesta apsvērt iespēju atteikties no dalības Eirovīzijā.

"LTV apstiprina, ka ar Ventspils domi un Ventspils attīstības aģentūru ir noslēgts sadarbības līgums uz pieciem gadiem, kas nozīmē, ka līdzekļi Eirovīzijai būs. Taču mums ir jāstrādā arī pie papildu sponsoru piesaistes, jo ar šiem resursiem pilnībā nepietiks," norādījis Kots.

Atšķirībā no šogad Maskavā notikušās Eirovīzijas, kad Eiropas Raidorganizāciju apvienība (EBU) LTV samazināja maksājumu apjomu, 2010.gada Eirovīzijai EBU atlaides nav piešķīrusi.

Kā pastāstīja LTV ģenerāldirektors, noslēgtais sadarbības līgums ar Ventspili paredz Šlāgeraptaujas turpināšanu un, iespējams, drīzumā LTV skatītājiem būs iespēja redzēt kādu jaunu raidījumu.

LETA