112
2009. gada 30. decembris, 09:36

Fonteina klubs pilnībā izdedzis, tiek pieļauta ļaunprātīga dedzināšana

Jauns.lv

Plašais ugunsgrēks, kas šorīt izcēlās Liepājas klubā "Fontaine Palace", apdzēsts, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Liepājas brigādes 1.daļas sakaru punkta dispečere Inga Dārzniece.

Kā ziņots, šorīt Liepājā, klubā "Fontaine Palace", izcēlās plašs paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, un liesmas izpletās 900 kvadrātmetru platībā.

Patlaban liesmas ir apdzēstas, taču turpinās ūdens liešanas darbi, lai atdzesētu temperatūru, aģentūru LETA informēja VUGD Kurzemes reģiona brigādes komandieris Andrejs Beļakovs.

Kluba telpas ir pilnībā izdegušas. Ugunsgrēks izcēlies pirmajā stāvā, ko nosacīti var dēvēt arī par pagrabstāvu, un pa ventilācijas lūkām izplatījies uz otro stāvu un jumtu.

Kā ugunsdzēsējiem pastāstījuši kluba pārstāvji, brīdī, kad izcēlās ugunsgrēks, kluba otrajā stāvā atradušies aptuveni 15 cilvēki, kuri nekavējoties pametuši telpas. Pirmajā stāvā apmeklētāji neesot bijuši. Pēc pašreizējām ziņām, ugunsgrēkā cietušo nav, taču pēc ugunsgrēka likvidēšanas ugunsdzēsēji vēl pārmeklēs izdegušās telpas.

Vaicāts par iespējamām ugunsgrēka izcelšanās versijām, Beļakovs sacīja, ka tādas ir vairākas. Tas varētu būt īssavienojums vai neuzmanīga rīcība ar uguni. Nevarot izslēgt arī ļaunprātīgu dedzināšanu.

Izsaukums uz klubu "Fontaine Palace" Liepājā, Dzirnavu ielā 4, tika saņemts plkst.5.58.

Notikuma vietā strādā septiņas ugunsdzēsēju cisternas.

LETA

Tēmas