Leģendārās kinoaktrises diētu speciāli viņai izstrādāja vācu dietologi.
Kinozvaigzne to ievēroja reizi pusgadā, un tā parasti ilga 13 dienas. Zināms, ka viņa ir spējusi novājēt pat par septiņiem kilogramiem. Katrā ziņā aktrise ļoti stingri ievēroja šo ēdienkarti, starp ēdienreizēm dzerot tikai minerālūdeni. Interesanti, ka olas ir bijušas būtiska Marlenas Ditrihas diētas sastāvdaļa.
Ieteicamā ēdienkarte 1 nedēļai
Brokastis – tase kafijas vai tējas, sausiņš.
Pusdienas – 2 cieti vārītas olas, 80 g spinātu ar tējkaroti augu eļļas, viens tomāts.
Vakariņas – šķēle vārītas gaļas, 150 g tomātu un zaļo lociņu salāti ar tējkaroti augu eļļas.
2.diena
Brokastis – kafija vai tēja, sausiņš.
Pusdienas – 200 g tomātu un kāpostu salātu ar 1 tējk. eļļas, 1 apelsīns (vai 2 mandarīni, vai 1 abols, vai dažas plūmes).
Vakariņas – 2 cieti vārītas olas, 200 g vārītas gaļas, 80 g zaļo lapu salātu.
Brokastis – kafija vai tēja bez cukura.
Pusdienas – 1 cieti vārīta ola, 200 g vārītu burkānu ar tējkaroti augu eļļas, 100 g siera ar samazinātu tauku saturu.
Vakariņas – 250 g augļu salātu (ābols, mandarīns, apelsīns, banāns, bumbieris vai citi augļi).
4.diena
Brokastis – glāze svaigi spiestas ābolu sulas.
Pusdienas – 250 g vārītas zivs, 1 tomāts, 2 āboli.
Vakariņas – šķēle vārītas gaļas, 150 g zaļo lapu salāti ar citronu sulu.
Brokastis – 1 glāze svaigi spiestas burkānu sulas.
Pusdienas – 200g vārītas vistas filejas, 100g zaļo lapu salāti.
Vakariņas – 2 cieti vārītas olas, 100 g svaigu rīvētu burkānu ar tējkarotes augu eļļas.
6. diena
Brokastis – kafija vai tēja, sausiņs.
Pusdienas – 200g vārītas gaļas, 150 g svaigu kāpostu salātu ar citronu sulu.
Vakariņas – 100g svaigi rīvētu burkānu ar 1 ēdamkarotes eļļas, 150 g siera ar samazinātu tauku saturu.
Brokastis – tēja vai kafija, sausiņš.
Pusdienas – 200 g grilētas vai vārītas vistas gaļas.
Vakariņas – 300 g jebkuru augļu.