Auksta pirmā spieduma rapšu eļļa – satur daudz nepiesātināto tauksskābju un daudz Omega-3 un Omega-6 taukskābju.
Kāposti satur daudz antioksidantu un citu vielu, kas būtiski samazina vēža risku, satur daudz K vitamīna un Omega-3 taukskābju.
Lācenes, mellenes un brūklenes – bagātas ar Omega -3 taukskābēm (jā, jā, tā nav drukas kļūda), C un B vitamīniem un satur daudz antioksidantu. Satur arī daudz minerālvielu kā kalciju, magnēziju, fosforu un kāliju.
Siļķe, lasis (savvaļas) un menca – treknās zivis kā lasis un siļķe ir bagātas ar Omega-3 taukskābēm, savukārt menca ir ļoti labs olbaltumvielu avots.
Mieži, auzas un rudzi – satur vairāk antioksidantu nekā kvieši.
Savvaļas medījumi, kā stirnas, pīles, zaķi – nodrošina ar nepieciešamo olbaltumvielu, bet stipri mazāk tauku nekā mājlopu gaļā.