Sabiedrība
2010. gada 12. septembris, 15:15

Ceļu satiksmes negadījumos trīs bojāgājušie

Jauns.lv

Pagājušajā diennaktī uz valsts ceļiem notikuši vairāki traģiski ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši trīs cilvēki, bet vēl vairāki smagi cietuši.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa aģentūru LETA informēja, ka Saldū, Dzirnavu un Brīvības ielas krustojumā, sadūrās kravas automašīna "Daf", kuru vadīja 1950.gadā dzimis vīrietis, un vieglā automašīna "Subaru forester", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira vieglās automašīnas pasažieris, 1940.gadā dzimis vīrietis, savukārt slimnīcā reanimācijas nodaļā nogādāts vieglās automašīnas vadītājs.

Savukārt Lielezeres pagastā vakar ap plkst.20.30 kādas privātmājas teritorijā 1959.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru ar siena kravu, iebrauca dīķī un noslīka.

12.septembrī ap plkst.4.15 Mazsalacas novadā uz lauku ceļa pagaidām neidentificēts vadītājs, braucot ar automašīnu "Ford fiesta", nobrauca no ceļa un no gūtajām traumām nomira. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro notikušā negadījuma apstākļus un bojā gājušā personību.

Vakar ap plkst.16.05 uz autoceļa Rīga - Veclaicene Veselavas pagastā sadūrās kravas automašīna "Volvo" ar piekabi ar mikroautobusu "Peugeot partner". No avarējušā mikroautobusa slimnīcā smagā stāvoklī nogādāta 1986.gadā dzimusi sieviete un 1991.gadā dzimusi jauniete.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņos cieta cilvēki, un trīs cilvēki zaudēja dzīvību. Tai skaitā Rīgas reģionā reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušo nav.

LETA