112
2010. gada 22. septembris, 10:07

Pagājušajā diennaktī uz valsts ceļiem gājuši bojā divi cilvēki

Jauns.lv

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.11 autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki 25.kilometrā 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Land Rover", notrieca velosipēdistu, 1959.gadā dzimušu vīrieti, kurš, nepārliecinoties par satiksmes drošību, veica kreisā pagrieziena manevru. Velosipēdists no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Ap plkst.21.10 Daugavpils novadā, autoceļa Daugavpils-Medumi 147.kilometrā, 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Volvo FH12" ar puspiekabi, notrieca gājēju, 1960.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem trijos negadījumos cieta cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. No tiem Rīgas reģionā reģistrēti 27 ceļu satiksmes negadījumi, divos negadījumos cieta cilvēki.

Kā informēja policijā, pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem seši bija automašīnu vadītāji, bet 14 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti seši šādi likumpārkāpēji - viens autovadītājs un pieci velosipēdu un mopēdu vadītāji.

LETA