112
2011. gada 14. janvāris, 09:15

Automašīna notriec meitenīti un aizbrauc no notikuma vietas

Jauns.lv

Vakar ap plkst.20 Jaunpiebalgā, Dārza ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 2001.gadā dzimušu meiteni, un aizbrauca no notikuma vietas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā

Cietusī ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā, no kurienes pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaista mājās.

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos negadījumos cieta cilvēki, un divi cilvēki gāja bojā. Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas reģionā reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, trijās avārijās cieta cilvēki.

LETA jau ziņoja, ka vakar ap plkst.8.50 Skrundas novadā, autoceļa Rīga-Liepāja 127.kilometrā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar apvidus automašīnu "Mercedes-Benz ML 270", apdzenot kravas automašīnu, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "Opel Vectra", kuru vadīja 1949.gadā dzimis vīrietis. Automašīnas "Opel" vadītājs un pasažiere, 1954.gadā dzimusi sieviete, no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā nav aizturēts neviens šāds likumpārkāpējs.

LETA