112
2011. gada 2. februāris, 09:33

Avārijā Jūrmalā smagi cietis vīrietis

Jauns.lv

Vakar Jūrmalā pēc divu automašīnu sadursmes ar smagu traumu slimnīcā nogādāts kāds 60 gadus vecs vīrietis.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.18.15 Satiksmes un Skolas ielu krustojumā sadūrās automašīna "Subaru", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "VW", kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs. Pēc ceļu satiksmes negadījuma slimnīcā no automašīnas "VW" nogādāts 1951.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatēja politraumu.

Plkst.14.15 autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona 54.kilometrā sadūrās automašīna "Mazda 626", kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis, un apvidus automašīna "Toyota Land Cruiser", kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts automašīnas "Mazda" vadītājs.

LETA jau ziņoja, ka ap plkst.7.30 uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 1957.gadā dzimis vīrietis, vadot satiksmes autobusu "Volvo", notrieca gājēju, 1964.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, piecos no tiem cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, divās cieta cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja astoņus transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, seši no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdisti. Rīgas reģionā aizturēti četri šādi likumpārkāpēji - trīs autovadītāji un viens velosipēdists.

LETA