112
2011. gada 5. aprīlis, 09:41

Piedzēries vīrietis uz Krasta ielas izkāpj no braucošas kravas mašīnas

Jauns.lv

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četros negadījumos cieta cilvēki.

Kā informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā, Rīgas reģionā reģistrētas 20 avārijas, no kurām trijās cieta cilvēki.

Ap plkst.3.10 Rīgā, Krasta ielā, no braucošas 1956.gadā dzimuša vīrieša vadītās kravas automašīnas "Mercedes Benz", kura kravā veda automašīnu BMW, izkāpis viens no pasažieriem, 1981.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā ar dažādām traumām un alkohola reibumā.

Ap plkst.21.55 Tērvetes novadā, autoceļa Dobele-Bauska 14.kilometrā, 1975.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Audi A4 Avant", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Automašīnas vadītāja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.14.45 Siguldā, Krišjāņa Valdemāra un Ausekļa ielas krustojumā, 1929.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mazda", notrieca velosipēdistu, 1977.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji, 13 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti desmit šādi likumpārkāpēji, četri - autovadītāji, seši - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

LETA