112
2011. gada 27. maijs, 09:41

Mācoties braukt ar auto, jauniete notriec mazu zēnu

Jauns.lv

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem astoņos negadījumos cieta cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, no tām sešās cieta cilvēki.

Plkst.20.30 Limbažos, Rīgas ielā, 1989. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW Golf" mācīja vadīt auto 1988. gadā dzimušai sievietei. Automašīna uzbrauca 2005. gadā dzimušam zēnam, kurš šķērsoja brauktuvi tuvu braucošajam auto šim nolūkam neparedzētā vietā. Cietušais bērns nogādāts slimnīcā ar diagnozi politrauma.

Ap plkst.20 Liepājā, Oskara Kalpaka ielā, 1992. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Audi 80" uz gājēju pārejas notrieca 1954. gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 18 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem astoņi bijuši autovadītāji, bet desmit - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, četri no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA

Tēmas