Sabiedrība
2011. gada 26. jūlijs, 08:07

Liepājā festivālu "Summer Sound" sola rīkot arī nākamgad

Jauns.lv

Festivāla "Summer Sound Liepāja 2011" rīkotāji ir apņēmības pilni pasākumu rīkot arī nākamgad, pavēstīja festivāla sabiedrisko attiecību birojs.

Festivāla organizatori nedēļas nogalē notikušo pasākumu vērtē kā izdevušos.

"Pirmajā gadā esam pierādījuši, ka, strādājot labā komandā un ar ieinteresētību no tehniskā personāla, kas nodrošināja visas festivāla teritorijas iekārtošanu un uzturēšanu, var paveikt daudz," atzina festivāla idejas autors un organizētājs Uldis Akselrods.

"Summer Sound" rīkotāji uzsvēra, ka prognozes, ka festivālu katrā dienā apmeklēs 20 tūkstoši skatītāju, piepildījušās, par spīti nepastāvīgajiem laika apstākļiem. Patlaban vēl tiek precizēts, cik biļešu nopirkts festivāla otrajā dienā, kas ļaus noteikt apmeklētāju kopējo skaitu.

Jau vēstīts, ka festivāls "Summer Sound Liepāja" šogad tika rīkots pirmo reizi.

Iepriekš jūlija nogalē Liepājā notika pludmales festivāls "Baltic Beach Party", kas pērn nosvinēja desmit gadu jubileju. Pagājušajā vasarā festivālu trijās dienās kopumā apmeklēja aptuveni 60 tūkstoši cilvēku. Taču tā rīkotāji pērn paziņoja, ka šogad pludmales festivālu Liepājā nerīkos, jo nav saņēmuši gaidīto pašvaldības atbalstu.

BNS