112
2012. gada 11. maijs, 09:32

Avārijā Varakļānu novadā smagi cietis velosipēdists

Jauns.lv

Vakar Varakļānu novadā mikroautobuss notrieca kādu 43 gadus vecu velosipēdistu, kurš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Kā informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, autoceļa Madona-Varakļāni-Mežastrodi trešajā kilometrā 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu "VW Caravelle", notrieca tajā pašā virzienā braucošu velosipēdistu - 1969.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Savukārt Rīgā, Vaidavas ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo", notrieca gājēju - 1925.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rēzeknes novadā uz apvedceļa Riteņi-Spundžāni 1986.gadā dzimusi sieviete, vadot motociklu "Honda", netika galā ar transportlīdzekļa vadību un nokrita. Motocikla vadītāja ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 13 cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cietuši seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 38 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji, 27 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un desmit velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA