112
2012. gada 26. jūlijs, 11:21

Traktors nobrauc pļavā guļošu vīrieti

Jauns.lv

Vakar Rēzeknes novadā traktors uzbraucis kādam 42 gadus vecam vīrietim, kurš gulēja pļavā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Silmalas pagastā 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru "John Deere" ar piekabi, pēc viņa stāstītā, pamanīja, ka pie traktora labā aizmugurējā riteņa uz zemes guļ 1970.gadā dzimis vīrietis. Uz notikuma vietu izsauktie mediķi konstatēja, ka 42 gadus vecais vīrietis ir miris. Patlaban policijas darbinieki noskaidro notikušā apstākļus.

Savukārt Madonas novadā, autoceļa Madona-Varakļāni 26.kilometrā, 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīna "Skoda Octavia", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas pasažiere - 1962.gadā dzimusi sieviete. Slimnīcā nogādāta arī transportlīdzekļa vadītāja, kurai mediķi konstatēja vieglas traumas.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 19 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, desmit - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti divi transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un viens velosipēdists.

LETA