Ints Bekers savā garāžas tipa virtuvē, kas nu būs redzama kulinārijas raidījuma „Ar gardu muti” jaunajā sezonā.
Kultūra
2012. gada 4. novembrī, 09:23
Ints Bekers gatavos atkal. „Ar gardu muti” uzsāk otro sezonu. FOTO
4. novembrī TV ekrānos atgriezīsies kulinārijas raidījums „Ar gardu muti”. Tā jaunajā sezonā raidījuma vadītājs Ints Bekers tagad gatavos vēl neredzētā vidē – garāžas tipa virtuvē.
Grilēšanas un kūpināšanas eksperts, mūziķis, pavārs, metālmākslinieks un motobraucējs Ints Bekers pašmāju kulinārijas raidījuma „Ar gardu muti” pirmajā sezonā, grilējot pie dabas, atklāja pa kādai interesantai receptei un pavārmākslas noslēpumam. Tagad Bekeris pieņēmis jaunu izaicinājumu – ik reizi viņš iegādāsies piecus produktus, no kuriem pagatavos piecus garšīgus ēdienus, netērējot lielu naudu. „Mans mērķis būs parādīt, kā taupīgi un asprātīgi, pieejot radoši ēst gatavošanai, var radīt interesantus un daudzveidīgus ēdienus dažādām gaumēm,” stāsta raidījuma vadītājs Ints Bekers, kurš nu pārcēlies uz garāžas tipa virtuvi. To Ints iekārtoja nelielajā pārtraukumā starp raidījuma sezonām.
Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto, no izdevniecības „Rīgas viļņi” foto