Temperamentīgais KHL treneris Nazarovs met pretiniekam ar pudeli. VIDEO
Astanas "Baris" galvenais treneris Andrejs Nazarovs kārtējo reizi nesavaldīja nervus. Šoreiz viņš ar ūdens pudeli meta "Ak Bars" komandas spēlētājam Aleksandram Svitovam.
2014. gada 25. novembris, 12:51

Temperamentīgais KHL treneris Nazarovs met pretiniekam ar pudeli. VIDEO

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Astanas "Baris" galvenais treneris Andrejs Nazarovs par ūdens pudeles mešanu Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējam Aleksandram Svitovam saņems bargu diskvalifikāciju, izteicies KHL Disciplinārās komitejas (DK) priekšsēdētājs Valērijs Kamenskis.

Pirmdien notikušajā mačā jau pēc 13 spēlētām sekundēm Svitovs izkāvās ar "Baris" aizsargu Damiru Rispajevu. Pēc notikušā incidenta Nazarovs iesaistījās rupju vārdu apmaiņā ar Svitovu, metot viņam ar ūdens pudeli.

"Nazarova uzvedību izskatīsim pēc visas KHL reglamenta bardzības. Šoreiz viņu gaida bargāks sods," paudis Kamenskis.

Šīs sezonas sākumā Nazarovam jau par nesavaldību, kad viņš rādīja aizskarošus žestus gan tiesnešu, gan skatītāju virzienā, kā arī tiesnešu virzienā meta pudeli un dvieli, tika piespriesta sešu spēļu diskvalifikācija.

Tomēr šis bargais sods izrādījās vien diskvalifikācija uz četrām spēlēm, bet klubam piespriests 100 000 rubļu (1777 eiro) naudas sods.

Aizvadītajā mačā "Baris" piekāpās ar rezultātu 2:3, ciešot piekto neveiksmi pēc kārtas.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Baris" komanda, ko pārstāv arī latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, ar 49 punktiem 32 spēlēs pašlaik ieņem sesto vietu.

Andreja Nazarova kārtējā nesavaldība - video:
LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video