Gudļevskis palīdz "Crunch" izcīnīt septīto uzvaru pēc kārtas AHL spēlēs
Gudļevskis atvairīja 27 no 29 pretinieku metieniem.
Hokejs
2014. gada 18. decembris, 12:06

Gudļevskis palīdz "Crunch" izcīnīt septīto uzvaru pēc kārtas AHL spēlēs

Jauns.lv

Septīto panākumu pēc kārtas Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs trešdien izcīnīja latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" vienība, kas ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) izbraukumā pieveica Ročesteras "Americans" hokejistus.

Šajā mačā latviešu vārtsargs atvairīja 27 no 29 pretinieku metieniem. Tāpat cīņas gaitā viņš atvairīja soda metienu.

Kā zināms, Gudļevskis pašlaik kļuvis par "Crunch" komandas pamatvārtsargu, jo viņa šīs sezonas konkurents Andrejs Vasiļevskis no Krievijas pašlaik izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas "Lightning", kurā otrdien debitēja ar uzvaru.

Tikmēr neveiksmi cieta aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" vienība, kas izbraukumā ar 2:5 (1:0, 0:2, 1:3) piekāpās Hamiltonas "Bulldogs".

Freibergs savā trešajā AHL mačā karjerā veica vienu metienu, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Freibergs ar "IceCaps" komandu trenējās jau pirms sezonas sākuma, taču tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) spēlējošo Otario "Reign" vienību, kurā viņš pagaidām ir aizvadījis 20 spēles, gūdams divus vārtus un veikdams vienu rezultatīvu piespēli, kā arī tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +7. "IceCaps" rindās latvietis debitēja aizvadītajā nedēļas nogalē.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā līdere ar 39 punktiem 27 spēlēs ir latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtika "Comets" komanda, bet "Crunch" ar 37 punktiem 27 mačos pakāpusies uz Austrumu konferences otro vietu.

Tikmēr "IceCaps" vienība ar 28 punktiem 31 cīņā atrodama Austrumu konferences 12.pozīcijā.

ECHL ietvaros savu rezultativitātes sēriju trešdien pārtrauca Latvijas uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, bet viņa pārstāvētā Kolorado "Eagles" komanda izbraukumā ar 3:4 (1:1, 0:2, 2:1) piekāpās Jūtas "Grizzlies".

Pavlovs, kurš ar rezultativitāti bija izcēlies iepriekšējās trijās savas komandas cīņās, šoreiz veica divus metienus pa vārtiem, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Tāpat neveiksmi cieta arī aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas "Oilers" vienība, kas savā laukumā ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) piekāpās Vičitas "Thunder" komandai.

Birziņš šoreiz izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

ECHL kopvērtējumā pašlaik "Oilers" ar 29 punktiem 26 mačos atrodas Rietumu konferences piektajā vietā, bet "Eagles" komanda ar 28 punktiem ir pozīciju zemāk. Savukārt uzbrucēja Roberta Lipsberga pārstāvētā Stoktonas "Thunder" ar 21 punktu 26 spēlēs atrodas 11.pozīcijā.

Kristera Gudļevska statistika

LETA/Foto: All Over Press