Gudļevskis nomaina neveiksmīgi spēlējošo Vasiļevski un paliek nepārspēts
Kristers Gudļevskis aizvadīja individuāli sekmīgu spēli.
Hokejs
2015. gada 17. janvāris, 11:25

Gudļevskis nomaina neveiksmīgi spēlējošo Vasiļevski un paliek nepārspēts

Jauns.lv

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien tika uzmainīts uz laukuma Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā un palika nepārspēts, tomēr Sirakjūsas "Crunch" vienība izbraukumā ar 0:5 (0:4, 0:1, 0:0) kapitulēja Binhemtonas "Senators" priekšā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spēli "Crunch" komandas vārtos sāka krievs Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 14 no 19 metieniem un otrajā trešdaļā pie rezultāta 0:5 tika nomainīts pret Gudļevski. Latvietis turpinājumā tika galā ar 21 metienu, bet rezultāts vairs nemainījās.

Izceļams, ka komandas iepriekšējā mačā nomainīts tika Gudļevskis, kura vietā vārtos Vasiļevskis stājās jau pēc pirmās trešdaļas.

Šosezon latvietis piedalījies 20 spēlēs, kuru laikā guvis 12 uzvaras. Viņš katrā no mačiem vidēji ielaidis 2,76 ripas un atvairījis 90,3% sāncenšu raidījumu. Savukārt iepriekš ļoti sekmīgi spēlējušais Vasiļevskis 20 spēlēs izcīnījis 11 panākumus, vidēji ielaižot 2,47 ripas un atvairot 91,6% metienu.

Zaudējumu tāpat piedzīvojusi uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas "Comets" komanda, kas savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Milvoki "Admirals".

Ķēniņš statistikā atzīmējās ar trim metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vienā mačā pieteikumā neiekļuva aizsargs Ralfs Freibergs, kura pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" komanda savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) zaudēja Portlendas "Pirates".

Latvietis laukumā nav devies kopš pagājušā gada 31.decembra.

AHL Rietumu konferences vicelīdere ar 53 punktiem 38 spēlēs ir "Comets" komanda, bet "Crunch" ar 51 punktu 38 mačos ieņem Austrumu konferences ceturto vietu. Savukārt "IceCaps" ar 38 punktiem 41 mačā šajā konferencē atrodas 13.pozīcijā.

Tikmēr Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) piektdien pie uzvaras tika Kolorādo "Eagles" vienība ar uzbrucēju Vitāliju Pavlovu ierindā, kas ar 5:4 (2:0, 2:3, 0:1, 1:0) savā laukumā pagarinājumā pārspēja Aļaskas "Aces", gūstot sesto panākumu pēc kārtas.

Pavlovs statistikā neizcēlās, paliekot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tāpat latviešu aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas "Oilers" komanda izbraukumā ar 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) zaudēja Floridas "Everblades" hokejistiem, bet Birziņš iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

ECHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik "Eagles" komanda ar 48 punktiem 37 cīņās atrodama ceturtajā pozīcijā, bet "Oilers" ar 42 punktiem 40 spēlēs ir sestā.

LETA/Foto: All Over Press