Tiešām neabilstoši? F-1 čempionu Hamiltonu apģērba dēļ neielaiž Vimbldonas finālā. FOTO
Finālmaču VIP ložā kopā ar citām slavenībām bija iecerējis noraudzīties arī Hamiltons, taču viņš nebija ģērbies kreklā un kaklasaitē, tāpēc ieeja pasākumā viņam tika liegta.
Citi sporta veidi
2015. gada 13. jūlijs, 16:03

Tiešām neabilstoši? F-1 čempionu Hamiltonu apģērba dēļ neielaiž Vimbldonas finālā. FOTO

Jauns.lv

Pašreizējo Pirmās formulas (F-1) čempionu britu Lūisu Hamiltonu svētdien etiķetei neatbilstoša apģērba dēļ neielaida noraudzīties prestižā Vimbldonas tenisa čempionāta finālu.

Kā zināms, svētdien trešo reizi karjerā par Vimbldonas čempionu kļuva serbs Novāks Džokovičs, kurš finālā ar 7-6 (7:1), 6-7 (10:12), 6-4, 6-3 pārspēja pasaules otro raketi šveicieti Rodžeru Federeru.

Šo dueli VIP ložā kopā ar citām slavenībām bija iecerējis noraudzīties arī Hamiltons, taču viņš nebija ģērbies kreklā un kaklasaitē, tāpēc ieeja pasākumā viņam tika liegta.

Pirmā seta vidū Vimbldonas pārstāvji atklāja, ka Hamiltons bija ieradies, taču ir jau devies prom. Pirms tam F-1 čempions savā "Instagram" kontā bija publicējis attēlu ar ielūgumiem uz Vimbldonas finālmaču, taču fotogrāfijā viņam nebija redzama ne kaklasaite, ne žakete.

Līdz ar panākumu Džokovičs Vimbldonā triumfējis otro gadu pēc kārtas, bet pirmais čempiona tituls tika izcīnīts 2011.gadā. Kopumā serbs izcīnījis deviņus "Grand Slam" titulus, bet šosezon Džokovičs triumfējis arī Austrālijas atklātajā čempionātā, kamēr Francijā viņš finālā piekāpās Federera tautietim Stanam Vavrinkam.

LETA/Foto: Instagram