foto: Stan Szeto-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Zināms, kad Balcera pārstāvētā "Sharks" aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmās NHL sezonas
Rūdolfs Balcers.
Hokejs
2021. gada 25. augusts, 12:50

Zināms, kad Balcera pārstāvētā "Sharks" aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmās NHL sezonas

Jauns.lv / LETA

Tieši pēc mēneša pirms gaidāmās sezonas sāksies Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēles, kurās pirmais no Latvijas hokejistiem varēs piedalīties Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Rūdolfs Balcers, atklāj NHL pirmssezonas kalendārs.

Sestdien, 25.septembrī, pirmās pārbaudes spēles aizvadīs Monreālas "Canadiens" - Toronto "Maple Leafs" un Minesotas "Wild" - Sentluisas "Blues" komandas.

Dienu vēlāk viena daļa no "Sharks" hokejistiem spēlēs ar Anaheimas "Ducks", bet otra ar Vegasas "Golden Knights" pārstāvjiem. Pirmdien (27.septembris) savā starpā tiksies Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" un Kolumbusas "Blue Jackets", kuras rindās spēlē Elvis Merzļikins.

Otrdien "Blue Jackets" tiksies ar Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres", kurai tā būs pirmā pārbaudes spēle.

Pārbaudes spēļu pēdējā dienā "Penguins" vēlreiz spēkosies ar "Blue Jackets", bet "Sabres" tiksies ar Detroitas "Red Wings". Balcera pārstāvētā komanda tiksies ar "Golden Knights".

"Sharks", "Sabres" un "Penguins" kopumā paredzētas sešas pārbaudes spēles, bet "Blue Jackets" astoņas.

26.septembrī pirmo spēli kluba vēsturē aizvadīs līgas jaunpienācēja Sietlas "Kraken", kas tiksies ar Vankūveras "Canucks". Pirmās trīs pārbaudes spēles Sietlas komanda savā štatā dažādās pilsētās aizvadīs arī pret Edmontonas "Oilers" un Kalgari "Flames".

Pirmo oficiālo mājas spēli "Kraken" "Climate Pledge" arēnā 23.oktobrī aizvadīs ar "Canucks".

Pārbaudes spēles notiks līdz 9.oktobrim, bet trīs dienas vēlāk sāksies jaunā NHL sezona.

Vairāk nekā puse spēļu notiks starp komandām, kas NHL regulārajā sezonā pārstāv dažādas divīzijas. Covid-19 dēļ pagājušajā sezonā klubi bija spiesti spēlēt ar savas divīzijas pārstāvjiem un nevarēja šķērsot robežu starp ASV un Kanādu.