foto: Edijs Pālens/LETA
Pēc kontakta ar Covid-19 slimnieku Tokijā pašizolācijā nonākuši četri LTV pārstāvji
Sporta žurnālists Dāvis Ernštreits ir viens no cilvēkiem, kas spiests Tokijā atrasties pašizolācijā.
Citi sporta veidi
2021. gada 29. jūlijs, 11:55

Pēc kontakta ar Covid-19 slimnieku Tokijā pašizolācijā nonākuši četri LTV pārstāvji

Jauns.lv / LETA

Pēc kontakta ar Covid-19 slimnieku lidmašīnā uz Tokiju, kur pašlaik notiek vasaras olimpiskās spēles, četri Latvijas Televīzijas (LTV) komandas dalībnieki ir nonākuši pašizolācijā, sociālajā tīklā "Instagram" pavēstījis LTV žurnālists Dāvis Ernštreits, kurš pats esot viens no pašizolācijā nonākušajiam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Visi četri gan esot vakcinēti pret Covid-19, turklāt veiktie testi viņiem esot negatīvi.

Ernštreits portālam "Lsm.lv" pavēstījis, ka lidojuma laikā uz lidmašīnas klāja žurnālisti bijuši kontaktā ar inficēto, bet par to uzzinājuši tikai nedēļu pēc ierašanās Tokijā. Neskatoties uz to, ka jau gandrīz nedēļu viņi bija nostrādājuši un jutās veseli, nekādi izņēmumi netiekot pieļauti - ar Covid-19 slimnieku kontaktā nonākušajiem jāpaliek pašizolācijā.

LTV komunikācijas speciāliste Anita Jansone portālam Jauns.lv pavēstīja, ka kopumā uz Tokiju devušies 14 LTV pārstāvji. Pašizolācija būs jāievēro Ernštreitam, kā arī operatoram Raivo Freimanim un diviem tehniskiem speciālistiem.

Jansone uzsvēra, ka, ņemot vērā, ka četriem LTV pārstāvjiem pašizolācija ir noteikta līdz 4. augustam, LTV komanda jau ir paguvusi veikt visus sagatavošanās darbus, lai olimpisko spēļu atspoguļošana netiktu būtiski traucēta. Pašizolācijā esošajiem darbiniekiem viesnīcas numuros esot nodrošināts darbam nepieciešamais aprīkojums.