foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
VIDEO: slavens franču komiķis parāda kā olimpiskās spēles izskatītos mūsu ikdienā
Slavenais komiķis Remī Gailārs.
Sporta zvaigznes
2021. gada 26. jūlijs, 14:41

VIDEO: slavens franču komiķis parāda kā olimpiskās spēles izskatītos mūsu ikdienā

Jauns.lv

Pasaulslavenais franču komiķis Remī Gailārs, kurš pasaules atpazīstamību ieguva pirms vairāk nekā 10 gadiem, sabotējot dažādus notikumus un iesaistoties visādās aktivitātēs, nav aizmirsis arī pajokot par Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Jau pirms daudziem gadiem Gailārs bija izveidojis dažādu video kopumu, kuros sadzīves situācijās parodē dažādus olimpiskos sporta veidus, tagad šīm Remī olimpiskajām spēlēm iznākusi jauna versija.

Iepriekšējās versijās Remī bija gan desmitcīņnieks,

gan sporta vingrotājs.

Sporta pasaulē Remijs Gailārs palicis atmiņā ar dažādiem iespaidīgiem futbola triku video, savu olimpisko spēļu pirmo versiju, tāpat arī vairākkārt izskrējis laukumā vai nemanāmi iefiltrējies spēlētāju vidū dažādos nozīmīgos futbola, handbola, tenisa un volejbola mačos.

Tomēr, iespējams, viņa varenākais veikums kāda Francijas amatieru futbola spēle, kurā Remī ar domu biedriem radīja UEFA Čempionu līgas spēlēm cienīgu atmosfēru.

Par savu “upuri” Remijs izvēlējās “Le Cres” klubu, kas bāzējās netālu no viņa dzimtās pilsētas Monpeljē. Komiķis savāca īstu fanu grupējumu no saviem pielūdzējiem. Vairāki simti cilvēku apģērbās “Le Cres” kluba krāsās un piepildīja provinces stadiona tribīnes, kurās uz mačiem nenāk vairāk kā pāris desmiti līdzjutēju.

Tādu atbalstu, kādu saņēma “Le Cres” komanda, neizjūt pat komandas, kuras spēlē Čempionu līgā. Kā jau kārtīgā spēlē, kulmināciju sasniedza kāds kolorīts un nedaudz iereibis strīkers, kurš, skrienot pa laukumu bez biksēm, atņēma futbolistiem bumbu un ieraidīja to pretinieku vārtos. Pēc tam sekoja vētrainas gaviles un līksmība, jo taču tika ieraidīta sāncenšu vārtos. Laukuma spēlētāji notiekošo vēroja ar pamatīgu izbrīnu, bet viņu “fani” vēl ilgi nespēja valdīt eiforiju pēc gūtajiem vārtiem.