foto: ddp/CTK / Vida Press
Pļaviņa/Toča olimpiskajam pretiniekam Perušičam pozitīvs Covid-19 tests
Čehu tenisists Ondržejs Perušičs.
Citi sporta veidi
2021. gada 19. jūlijs, 12:09

Pļaviņa/Toča olimpiskajam pretiniekam Perušičam pozitīvs Covid-19 tests

Jauns.lv / LETA

Latvijas dueta Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs pretiniekam Tokijas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā čeham Ondržejam Perušičam fiksēts pozitīvs Covid-19 testa rezultāts, ziņo Čehijas komandas vadītājs Martins Doktors.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Perušičam Covid-19 organismā tika konstatēts pēc divu Dienvidāfrikas futbolistu un analītiķa inficēšanās dzīvojamajā kompleksā.

Perušičam apstiprināts "pozitīvs parauga rezultāts ikdienas pārbaužu laikā olimpiskajā ciematā svētdien, 18. jūlijā", teikts Čehijas olimpiskās komandas vadītāja Doktora paziņojumā.

Tiek piebilsts, ka spēlētājam "nav absolūti nekādu simptomu". Komandas ietvaros tiek veikti pretepidēmijas pasākumi, teikts paziņojumā.

Olimpisko un paralimpisko spēļu ciemats Tokijā

gallery icon
29

Sestdien Čehijas Olimpiskā komiteja paziņoja, ka olimpiskās komandas dalībnieks, kas nav sportists, saņēmis pozitīvu testa rezultātu, piektdien veicot pārbaudi pēc piezemēšanās Tokijā.

Perušičs ir ceturtā ar Covid-19 saslimusī persona olimpiskajā ciematā, sekojot svētdien fiksētajām saslimšanām diviem Dienvidāfrikas futbolistiem un videoanalītiķim.

Latvijas olimpieši VIP terminālī gaida lidmašīnu uz Tokiju

Piektdien lidojuma reisā uz Tokiju sēdās Latvijas delegācijā iekļautā 3x3 basketbola komanda, pludmales volejbolisti, kā arī vienīgā šaušanas sporta pārstāve ...

gallery icon
32

Olimpiskajā ciematā uzturēsies 6700 sportistu un amatpersonu.

Čehu pāris Ondržejs Perušičs/Davids Šveiners ir viens no Pļaviņa un Toča pretiniekiem olimpisko spēļu B grupas turnīrā.

Pirmie Latvijas olimpieši izlido uz Tokiju

Piektdien lidojuma reisā uz Tokiju sēdās Latvijas delegācijā iekļautā 3x3 basketbola komanda, pludmales volejbolisti, kā arī vienīgā šaušanas sporta pārstāve ...

gallery icon
115

Vēl B grupā bez latviešiem spēlēs arī pasaules čempioni un Eiropas vicečempioni Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) pārstāvji Vjačeslavs Krasiļņikovs un Oļegs Stojanovskis, kā arī Meksikas duets Hosue Gastons/Hosē Rubio.

Tikmēr Latvijas sieviešu duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka spēlēs D grupā, kur viņu pretinieces būs brazīlietes Ana Ramosa un Rebeka Silva, amerikānietes Kellija Kleisa un Sāra Sponsila, kā arī Kenijas duets Gaudensija Makoha/Breksaidsa Hadambi.

Pludmales volejbola sacensības Tokijā notiks no 24. jūlija līdz 7. augustam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās