foto: no "Instagram"
Kamēr biedri Rīgā cīnās pasaules čempionātā, Elvis Merzļikins ar sievu atpūšas Bahamās
Hokejs
2021. gada 1. jūnijs, 05:15

Kamēr biedri Rīgā cīnās pasaules čempionātā, Elvis Merzļikins ar sievu atpūšas Bahamās

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

NHL hokejists Elvis Merzļikins (27), kurš šogad Latvijas ledus hokeja izlases vārtus pasaules čempionātā izlēma nesargāt, jo vēlas būt kopā ar sievu Aleksandru, kas ir pirmdzimtā gaidībās, pašlaik ar mīļoto bauda sauli Bahamu salās, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Elvis Merzļikins dzīvē un uz ledus

gallery icon
35

Ar draudzeni Aleksandru Latvijas hokeja zvaigzne laulību reģistrēja pērn pavasarī Amerikā, un šopavasar pāris pavēstīja, ka septembrī gaida savas pirmās atvases pasaulē nākšanu. Jau laikus, atvainodamies Latvijas faniem, vārtsargs atzina, ka tieši gaidāmais ģimenes pieaugums un tas, ka nevēlas gaidībās esošo sievu vienu atstāt Amerikā, ir iemesls, kamdēļ viņš nepārstāv dzimteni pasaules ledus hokeja čempionātā.

Kamēr Latvijas izlase cīnās uz ledus, sociālajā vietnē "Instagram" publiskotajās fotogrāfijās Elvis Merzļikins ar sievu rāda, kā abi jauki pavada kopā laiku Bahamu salās.

NHL kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins šajā sezonā aizvadīja 28 spēles, kuru laikā atvairīja 91,6 % metienu un vidēji mačā ielaida 2,77 ripas. Iepriekš latviešu vārtsargs fanu vērtējumā kļuva par sezonas vērtīgāko spēlētāju. Pašlaik izskanējušas runas, ka iespējamas maiņas gadījumā nākamajā sezonā Merzļikins karjeru varētu turpināt Edmontonas "Oilers" vai Bufalo "Sabres" komandā.

Elvis Merzļikins un viņa ģimene

Elvis Merzļikins un viņa ģimene

gallery icon
25

Hokejista Elvja Merzļikina ģimene bauda karalisku atpūtu “Turaidas kvartālā”

Latvijas hokeja izlases vārtsarga, NHL kluba Kolumbusas “Blue Jackets” jaunās zvaigznes Elvja Merzļikina mamma Sandra Vanaga kopā ar hokejista vecmāmiņu ...

gallery icon
35

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!