foto: no "Facebook"
Kristaps Valters izšķīries no savas līgavas Lāsmas
Kristaps un Lāsma vairs nav pāris.
Sporta zvaigznes
2021. gada 20. aprīlis, 14:25

Kristaps Valters izšķīries no savas līgavas Lāsmas

Jauns.lv

"Mans draugu loks ir sarucis līdz minimumam. Nožēlojami ir tas, ka tavi labākie draugi tev iedur dunci mugurā. Vēlreiz esmu pārliecinājies, ka varu ticēt tikai sev," ar tik sartaucošu vēstījumu sociālās saziņas tīklā "Facebook" padalījies bijušais basketbolists, tagad treneris Kristaps Valters. Vai tas nozīmē, ka radušās kādas problēmas viņa privātajā dzīvē?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jā, tā ir. Portālam Jauns.lv Valters apstiprināja - viņš un viņa līgava Lāsma izšķīrušies un kāzu, kuras abi vēl nesen plānoja, nebūs.

Kristaps Valters un Lāsma Jukone saderinājās bijušā basketbolista 39. dzimšanas dienā - pērn 18. septembrī. Tāpat šajā dienā viņi atzīmēja kopābūšanas ceturto gadadienu.

Kristaps Valters ir bijis divreiz precējies – laulībā ar Signi Valteri pasaulē nākusi meita Keitija un dēls Valdis, bet Džeina Ansone-Valtere viņam dāvājusi meitas Tabitu, Lioru un Abigeilu. Ar Džeinu Kristaps apprecējās 2013. gada vasarā, taču pēc jaunākās meitas piedzimšanas laulība izjuka, un tad Kristaps uzsāka attiecības ar tumšmataino daiļavu Lāsmu Jukoni, kas agrāk strādāja klubā "Coyote Fly" un kurai savulaik bija romāns ar šovmeni Renāru Zeltiņu.

Kristapa Valtera draudzene Lāsma Jukone

Kristapa Valtera draudzene Lāsma Jukone.

gallery icon
9

Kristaps Valters dzīvē un uz laukuma

Valters savu profesionālo basketbolista karjeru uzsāka 17 gadu vecumā, kad divas sezonas pārstāvēja sava tēva Valda Valtera vadīto "Brocēni"/LMT, taču ...

gallery icon
30