foto: AFP/Scanpix
Kurucs piektdien varētu piedzīvot debiju jaunajā komandā
Rodions Kurucs
Basketbols
2021. gada 2. aprīlis, 23:28

Kurucs piektdien varētu piedzīvot debiju jaunajā komandā

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs piektdien varētu piedzīvot debiju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Milvoki "Bucks", paziņoja sportista aģents Artūrs Kalnītis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Bucks" piektdien (sestdien plkst.5 pēc Latvijas laika) viesos tiksies ar Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Cēsniekam pēc Hjūstonas "Rockets" 28.februāra spēles tika konstatēts sastiepums vēdera muskulatūras kreisajā pusē un kopš tās reizes viņš nav atgriezies laukumā. Marta vidū viņš maiņas darījumā no "Rockets" vienības nonāca "Bucks" paspārnē.

Sezonu viņš sāka Bruklinas "Nets" rindās.

Kalnītis tviterī raksta, ka Kurucs piektdien varētu piedzīvot debiju "Bucks" sastāvā. Latviešu basketbolista vārds nav atrodams NBA savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka pagaidām "Bucks" treneri rēķinās ar viņa iespējamo dalību spēlē.

Traumas dēļ piektdien nespēlēs līdz ar Kurucu maiņas darījumā iegūtais Entonijs Leons Takers, bet zem jautājuma zīmes ir Bobija Portisa un vēl viena jaunieguvuma Džefa Tīga spēlēšana. Portiss un Tīgs pagaidām nevar spēlēt Covid-19 protokola dēļ.

Latvijas basketbolists šajā sezonā kopumā 16 spēlēs vidēji sešās minūtēs guvis 1,0 punktu un izcīnījis 0,8 atlēkušās bumbas.

"Bucks" ar 30 uzvarām 47 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās