Hokejs
2021. gada 28. marts, 00:18

Merzļikins atvaira 31 metienu un piedzīvo zaudējumu; "Sabres" jau 17. neveiksme pēc kārtas

Jauns.lv / LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 31 pretinieku metienu, taču ar to bija par maz uzvarai, kamēr Bufalo "Sabres" vienība ar 17.zaudējumu pēc kārtas pietuvojās līgas antirekordam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Detroitas "Red Wings" mājās pieveica Kolumbusas "Blue Jackets" ar 3:1 (2:0, 0:1, 1:0).

Uzvaru mājinieki nodrošināja jau mača pirmajās deviņās minūtēs, kad precīzi bija Edama Ernē un Robija Fabri metieni.

Niks Folinjo vienus vārtus atguva, taču trešā perioda sākumā galīgo rezultātu fiksēja Entonijs Menta.

foto: AP/Scanpix
Elvis Merzļikins atvaira Dilana Larkina metienu,

Uzvarētāju vārtos Kelvins Pikārs atvairīja 21 metienu un svinēja pirmo NHL uzvaru kopš 2018.gada. Dilans Larkins sakrāja divas rezultatīvas piespēles.

"Blue Jackets" ar 34 punktiem 35 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem piekto vietu, bet "Red Wings" ar 26 punktiem 35 mačos ir astotajā vietā.

Zaudējumu cieta arī Bufalo "Sabres".

Bostonas "Bruins" mājās pieveica Bufalo "Sabres" ar 3:2 (0:1, 1:1, 2:0), sagādājot Bufalo hokejistiem 17.zaudējumu pēc kārtas.

Kopš 2005./2006.gada sezonas, kad tika ieviesta uzvarētāja noskaidrošana pēc neizšķirta pamatlaikā, tā ir kluba garākā zaudējumu sērija. Šajā laikā iegūti tikai divi punkti.

"Sabres" tikai par zaudējumu atpaliek no visu laiku neveiksmīgākās sērijas NHL, kad "Penguins" 2004.gadā no 13.janvāra līdz 22.februārim piedzīvoja 18 zaudējumus.

"Sabres" ar Sema Reinhārta un Kaila Okposo precīziem metieniem divreiz spēja izvirzīties vadībā, tomēr mājinieki ne tikai atspēlējās, bet pēc Kreiga Smita metiena 57.minūtē panāca arī uzvaru.

Uzvarētāju rindās divi rezultativitātes punkti (1+1) tika Nikam Ričijam.

"Sabres" ar 16 uzvarām 33 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu divīzijā, bet "Bruins" ar 39 punktiem 30 spēlēs ieņem ceturto vietu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.