foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: mazais hokejists pēc neveiksmīgas ietriekšanās bortā nonāk komā
Hokejs
2021. gada 3. marts, 05:25

VIDEO: mazais hokejists pēc neveiksmīgas ietriekšanās bortā nonāk komā

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar baisiem pārdzīvojumiem notika kāda Maskavas kausa izcīņas spēle Krievijas jaunatnes hokejā, vēsta kaimiņvalsts mediji.

Kā sociālajos tīklos vēsta Krievijas jaunatnes hokeja lapas, bērnu komandu spēlē starp “Pingvīniem” un “Lauvām CHM” notika kāds baiss negadījums. Kāds oficiāli pilnā vārdā nenosaukts jaunais hokejists pēc kontakta ar pretinieku ļoti neveiksmīgi ietriecās apmalē un palika guļam uz ledus.

Pretinieks par sadursmes izraisīšanu un sāncenša grūšanu apmalē tika sodīts ar noraidījumu.

Jaunais hokejists vārdā Semjons paša spēkiem nespēja piecelties, bet vēlāk slimnīcā viņam konstatēja mugurkaula sestā un septītā kakla skriemeļa lūzumu. Krievijas mediji vēsta, ka puisis vairāk nekā diennakti nogulējis komā, pēc kuras vēlāk pamodies.

Kā sociālajos tīklos vēsta jaunā hokejista mamma, Semjona veselības stāvoklis ir stabils, bet nākamās trīs nedēļas būs jāpavada slimnīcā, bet pēc tam nāksies staigāt ar muguru saturošu korseti un veikt pamatīgu rehabilitāciju. Puiša māte norāde, ka Semjons no trieciena guvis arī smadzeņu satricinājumu, tomēr viņam nav atmiņas zudumu un puisis kopumā jūtas labi. Māte pateicas arī visiem tiem, kas vēlējās finansiāli palīdzēt, kas lieti noderēs rehabilitācijas izmaksu segšanai.

Šajā mačā drīkstēja piedalīties 2010. gadā dzimuši vai jaunāki hokejisti. Kā sociālajos tīklos norāda zinātāji, šis nav pirmais rupjais pārkāpums, ko izdarījuši “Lauvas CHM” šī vecuma komandas spēlētāji.