foto: LETA
"Zinu vienu, ka es varēju labāk un vairāk" Jānis Timma ar emocionālu ierakstu vēršas pie basketbola faniem
Basketbols
2021. gada 25. februāris, 20:12

"Zinu vienu, ka es varēju labāk un vairāk" Jānis Timma ar emocionālu ierakstu vēršas pie basketbola faniem

Jauns.lv

"Es ilgi domāju, kā lai iesāk šo ziņu. Sākšu ar vārdu "Paldies!" savā "Instagram" profilā ceturtdienas vakarā pie saviem atbalstītājiem vērsies latviešu basketbolists Jānis Timma.

"Gribētu teikt paldies katram, kurš skatījās spēli un juta līdzi - lai arī kā man jūs visi pietrūkāt arēnā, es jutu jūsu atbalstu. Es gribu pateikt paldies par simtiem vēstuļu IG un katram, kurš pienāca man klāt uz ielas ar vārdiem "Paldies par spēli, Jāni!"

Gribu teikt lielu paldies LBS par lielisko organizācijas līmeni Rīgas kvalifikācijas posmā. Noorganizēt turnīru šajos laikos nebija viegli, bet viss bija augstākajā līmenī, lai mēs spēlētāji būtu pilnīgi gatavi un neskatoties ne uz ko, parādīto labāko spēli uz laukuma.

Un dot iespēju jums, līdzjutējiem, izbaudīt izlases basketbolu pie TV ekrāniem. Viss bija izplānots un noorganizēts līdz mazākajām detaļām.

Sākot ar visu spēlētāju drošību CV19 aspektā un beidzot pat ar tādiem sīkumiem, kā uzzīmētām spēlētāju bildēm rāmīšos mūsu istabās - varēja just, ka LBS ir izplānojusi visu, lai mēs justos tiešām labi un gaidīti.

Zinu vienu, ka es varēju labāk un vairāk, ja vien būtu bijusi iespēja, bet es izdarīju visu, ko varēju. Vienmēr esmu lepns spēlēt izlasē un pārstāvēt savu valsti - Latviju!

Daudzi jautā, vai es vēl spēlēšu Latvijas izlasē? Es saku, ka nezinu, tiešām nezinu! Paldies jums, Latvija!" savā "Instagram" profilā raksta Jānis Timma.

Jau vēstīts, ka Jānis Timma bija ieradies dzimtenē, lai palīdzētu Latvijas basketbola izlasei cīņā ar Bulgāriju. Izlasei palīgā bija ieradies ne vien ULEB Eirolīgas kluba Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Timma, bet arī viņa komandas biedrs Dairis Bertāns, tomēr komanda sāpīgi zaudēja. 

EČ kvalifikācijas turnīra spēle basketbolā starp Latviju un Bulgāriju

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēla basketbolā vīriešiem starp Latvijas un Bulgārijas izlasēm "Arēnā Rīga".

gallery icon
39