foto: Edijs Pālens/LETA
FC “Riga” futbolisti pandēmijas laikā pasaules augstākajā ēkā ar vērienu nosvin Latvijas čempiontitulu
Pēdējo trīs gadu Latvijas spēcīgākais futbola klubā FC “Riga” devies uz Dubaiju.
Futbols
2021. gada 20. janvāris, 13:59

FC “Riga” futbolisti pandēmijas laikā pasaules augstākajā ēkā ar vērienu nosvin Latvijas čempiontitulu

Jauns.lv

Pēdējo trīs gadu Latvijas spēcīgākajā futbola klubā FC “Riga” viss notiek ar pamatīgu vērienu. Izņēmums, protams, nebija arī izcīnītā titula atzīmēšana Apvienotajos Arābu Emirātos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas futbola pēdējo sezonu flagmanis devies uz pirmssezonas treniņnometni Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE). Vairums vadošo futbola klubu gatavošanos sezonai uzsāk ar nometnēm siltajās zemēs, bet AAE, bez šaubām, nav no “lētā gala” piedāvājumiem.

FC “Riga” šoreiz lietderīgo apvienojusi ar patīkamo, proti, pagājušās sezonas čempiontitula atzīmēšanu, kas notika pasaules augstākajā ēkā – “Burj Khalifa” viesnīcā Dubaijā. Futbolistiem uz svinībām līdzi bija devušās arī viņu dzīvesbiedres, kuras arī noteikti izbaudīja iespēju Covid-19 pandēmijas laikā pamest drēgno, ierasto ikdienu Latvijā un atpūsties Tuvo Austrumu tveicē.  Atliek vien cerēt, ka visi “Ģimenes vakariņu” (šādi futbola klubs nosaucis notikušo pasākumu) apmeklētāji būs apzinīgi un ievēros valsts noteiktos epidemioloģiskos ierobežojumus pēc atgriešanās Latvijā.

Arī no bildēm noprotams, ka pasākums bija gana ievērojams, jo attēlos redzama zelta tematika, dažādi deju priekšnesumi, bet par klātesošo labsajūtu ar muzikālu pavadījumu gādājis pazīstamais krievu reperis “Timati”.

FC “Riga” futbolistiem AAE nākas arī krietni pasvīst, gatavojoties jaunajai sezonai, jo nometnes turpinājumā paredzētas vairākas pārbaudes spēles pret ļoti nopietniem pretiniekiem, ieskaitot trīs no vadošajiem Krievijas premjerlīgas klubiem – Sanktpēterburgas “Zeņit”, Maskavas “Spartak” un FC “Krasnodar”.