Hokejs
2021. gada 6. janvāris, 07:52

Kurucs potītes traumas dēļ nespēlē "Nets" pārliecinošā uzvarā pār "Jazz"

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs otrdien traumas dēļ nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" mājās ar rezultātu 130:96 (35:14, 28:30, 35:29, 32:23) pārspēja Jūtas "Jazz".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kurucs kreisās kājas potītes sastiepuma dēļ pirms mača tika svītrots no spēles dalībnieku saraksta.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kairijs Ērvings, kurš realizēja 12 no 19 metieniem no spēles, 24 pievienoja Keriss Leverts, bet 19 punkti un 18 atlēkušās bumbas bija Džeretam Elenam.

foto: AP/Scanpix
"Nets" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kairijs Ērvings.

Kontaktpersonas statusa dēļ "Nets" komandai nedēļu nevarēs palīdzēt Kevins Durents, kuram jāizlaiž vēl trīs mači. Tāpat talkā nevar nākt Spensers Dinvidijs, kuram nedēļas sākumā tika veikta krustenisko saišu operācija.

"Jazz" komandā ar 31 punktu izcēlās Donovans Mičels, bet desmit punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja centra spēlētājs Rūdijs Gobērs, kurš savā pozīcijā piekāpās Elenam.

"Nets" ar četrām uzvarām astoņās spēlēs atrodama devītajā pozīcijā Austrumu konferencē, kamēr "Jazz" ar četriem panākumiem septiņās cīņās ir ceturtā Rietumos.

Bruklinas vienība nākamajā mačā piektdien mājās cīnīsies ar Filadelfijas "76ers".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās