foto: LETA
Latvieši bez rezultativitātes punktiem Čehijas čempionātā hokejā
Aizsargs Ralfs Freibergs.
Hokejs
2021. gada 3. janvāris, 23:16

Latvieši bez rezultativitātes punktiem Čehijas čempionātā hokejā

Jauns.lv / LETA

Visi Latvijas hokejisti svētdien palika bez rezultativitātes punktiem Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs, uzvaras svinot Brno "Kometa" un Litvīnovas "Verva".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Brno hokejisti savā laukumā ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja Karlovi Varu "Energie".

Aizsargs Ralfs Freibergs mājinieku rindās uz ledus pavadīja 14 minūtes un 14 sekundes, vienu reizi metot pa vārtiem, bloķējot vienu pretinieku metienu un maču pabeidzot ar +/- rādītāju viens.

Aizsargu Uvja Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" pret "Olomouc" mājās atspēlēja vienu vārtu deficītu un uzvarēja pagarinājumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0).

Īpaši izcēlās Balinskis, kurš pirmajā periodā sapelnīja sešas soda minūtes - divas par pretinieka turēšanu un četras - par klupināšanu. Aizsargs spēlēja 15 minūtes un 47 sekundes, trīsreiz metot pa pretinieka vārtiem un bloķējot vienu pretinieku metienu.

Cibuļskis spēlēja 13 minūtes un 41 sekundi, vienreiz traucējot pretinieku vārtsargu ar metienu.

Zaudējumu savā laukumā piedzīvoja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) atzina Zlīnas piekāpās Zlīnas "PSG Berani".

Uzbrucējs Bičevskis spēlēja 19 minūtes un 51 sekundi, nopelnīdams divas soda minūtes un reizi mezdams pa pretinieku vārtiem, reizi bloķēdams metienu un uzvarot desmit no 23 iemetieniem jeb 43% iemetienu.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Mlada Boleslav", kas ar 53 punktiem 27 mačos ir trešā, "Kometa" ar 35 punktiem 26 dueļos ir devītā, bet "Verva" ar 29 punktiem 26 cīņās atrodas 11.vietā 14 komandu konkurencē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās