Basketbols
2020. gada 13. decembris, 14:57

Izskan runas, ka "Himki" varētu atlaist basketbolistu Jāni Timmu

Jauns.lv

Neveiksmju nomocītais Krievijas basketbola superklubs Maskavas apgabala "Himki" gatavojas vairs neturpināt sadarbību ar diviem spēlētājiem, atsaucoties uz savā rīcībā esošo informāciju, vēstī basketbola žurnālists Artjoms Komarovs.

Tiek vēstīts, ka "Himki" vadību neapmierina latvieša Jāņa Timmas un zviedra Jonasa Jerebko sniegums laukumā, un klubs jau tuvākajā laikā gatavojas šķirties no šiem abiem basketbolistiem. Šo ziņu apstiprinājuši arī portāla Basketnews.lt informācijas avoti.

Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma Eirolīgā vidēji spēlē 29 minūtes, gūst 8,3 punktus un izcīna 2,9 atlēkušās bumbas. Centra spēlētājs Jonass Jerebko laukumā atrodas vidēji 26 minūtes, kuru laikā gūst vidēji 12,7 punktus un izcīna 5,8 atlēkušās bumbas.

"Himki" lietuviešu trenera Rima Kurtinaiša štābā nesen jau notikušas izmaiņas: no kluba atvadījušies galvenā trenera asistenti Giedrjus Kurtinaitis un Roberts Kuncaitis, tāpat arī fiziskās sagatavotības treneris Evalds Kandratavičs.

Patlaban ULEB Eirolīgas turnīra tabulā "Himki" ar divām uzvarām un 11 zaudējumiem ieņem pēdējo 18. vietu. Krievijas kluba sastāvā ir vēl viens Latvijas izlases basketbolists - Dairis Bertāns.