foto: Starszynski/PressFocus/SIPA
Krištopāns Čempionu līgā palīdz PSG izcīnīt otro uzvaru šajā sezonā
Dainis Krištopāns
Citi sporta veidi
2020. gada 18. novembris, 22:15

Krištopāns Čempionu līgā palīdz PSG izcīnīt otro uzvaru šajā sezonā

Jauns.lv / LETA

Latvijas handbola izlases spēlētājs Dainis Krištopāns trešdien Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas spēlē punktus neguva, taču palīdzēja savai komandai Parīzes "Saint-Germain" (PSG) izcīnīt otro panākumu šajā sezonā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

PSG viesos A grupas spēlē ar 34:31 (12:16) uzvarēja "Porto" no Portugāles.

Krištopāns izpildīja divus metienus pa vārtiem, taču neviena no mestajām bumbām neatdūrās vārtu tīklā. Viņš bija vienīgais PSG handbolists, kura rēķinā bija metieni pa vārtiem, bet ne iemesti "goli".

Rezultatīvākais PSG komandā bija Mikels Hansens, kurš izcēlās ar deviņiem vārtiem. Viņš pirmā puslaika beigās guva savus 600.vārtus PSG rindās Čempionu līgas turnīrā.

Latvijas handbolista pārstāvētā komanda ar četriem punktiem piecos mačos A grupā ieņem piekto vietu starp astoņām komandām.

Čempionu līgā 16 komandas sadalītas divās grupās pa astoņām katrā, aizvadot divu apļu turnīru. Grupu pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet trešās līdz sestās pozīcijas ieguvējas spēkosies izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā par vietu labāko astoņniekā.

Jau ziņots, ka vēl nav izspēlētas 2019./2020.gada turnīra labāko četru komandu sacensības, kurās piedalīsies arī PSG. Tās Vācijas pilsētā Ķelnē notiks 28 un 29.decembrī.