foto: LETA
Daugavpils "Dinaburgas" hokeja komandā atklāti vairāki Covid-19 inficētie
Ruslans Kurelass
Hokejs
2020. gada 27. septembris, 16:46

Daugavpils "Dinaburgas" hokeja komandā atklāti vairāki Covid-19 inficētie

Jauns.lv / LETA

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) komandā Daugavpils "Dinaburga" konstatēti četri Covid-19 gadījumi, apstiprināja kluba valdes loceklis un menedžeris Ruslans Kurelass.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piektdien tika ziņots, ka vairākiem Daugavpils "Dinaburga" komandas spēlētājiem ir konstatēta paaugstināta ķermeņa temperatūra, tāpēc uz nenoteiktu laiku tika pārcelta vienības sestdien paredzētā spēle ar "Mogo"/LSPA. Drošības nolūkos visai komandai tika veiktas Covid-19 analīzes.

"Šobrīd četrām personām komandā ir bijuši pozitīvi Covid-19 testi. Esam komunikācijā ar epidemiologiem, lai palīdzētu noskaidrot kontaktpersonas. Vairākiem hokejistiem bija nedaudz paaugstināta temperatūra, drošības nolūkā atcēlām spēli, un diemžēl pārbaudes apstiprināja inficēšanos ar Covid-19," stāstīja Kurelass.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) sacensību direktors Toms Broks skaidroja, ka pirmdien tiks lemts par to, kādā veidā Daugavpils klubam turpināsies OHL sezona.

"Šobrīd ir atceltas visu Daugavpils komandu spēles arī citos turnīros, jo šīs vienības izmantojušas tās pašas telpas," teica Broks.

"Dinaburga" joprojām cīnās bez punktiem un ierindojas pēdējā pozīcijā starp septiņām vienībām.

Pēdējās divās dienās Latvijā ir reģistrēts 51 jauns Covid-19 gadījums. Gan piektdien, gan sestdien Daugavpilī tika reģistrēts pa diviem jauniem saslimšanas gadījumiem.