foto: Pixabay
Igauņu viesnīcnieki sūkstās: Latvija nocēla 180 numuriņu rezervācijas
Futbols
2020. gada 24. septembris, 12:38

Igauņu viesnīcnieki sūkstās: Latvija nocēla 180 numuriņu rezervācijas

Jauns.lv

Pārceļot 2021. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra sievietēm spēli starp Krieviju un Igauniju uz Jūrmalu, Tallinas viesnīcas zaudējušas peļņu par 180 numuriņiem, sūkstās Igaunijas Viesnīcu un restorānu biedrības priekšsēdētājs Ains Kapps.

Kā zināms, abas valstsvienības spēli Igaunijā neaizvadīja, jo ziemeļu kaimiņzemē saistībā ar Covid-19 noteikti strikti ierobežojumi. Tie paredz, ka personām, kuras Igaunijā ieceļojušas ne no Eiropas Savienību vai Šengenas zonas valstīm, pēc ierašanās jāievēro 14 dienu karantīna, tāpēc spēle norisinājās pie mums Jūrmalā.

Kapps norādīja, ka Latvijas rīkotājiem izdevās saņemt atļauju mača norisei. Krievijas sportistes ieradās ar čarterreisu un rezervēja numuriņus viesnīcā uz 48 stundām. Atradās viņas visas vienā stāvā, nospēlēja maču un devās prom.

“Tā rezultātā aptuveni 180 numuriņi, kurus potenciāli varēja izdalīt pa galvaspilsētas [Tallinas] viesnīcām, tika aizpildīti Latvijas viesnīcās,” viņš pasūkstījās intervijā Igaunijas sabiedriskajai raidorganizācijai ERR.

Kā zināms, Krievija šajā mačā ar 3:0 (1:0) uzvarēja Igauniju.

Jau ziņots, ka Covid-19 radītās pandēmijas dēļ Eiropas Futbola asociāciju savienībai (UEFA) nācās atcelt pavasarī un jūnija sākumā paredzētās spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā sievietēm, vēstīja aģentūra LETA.