foto: Paula Čurkste/LETA
Marcinkēvičai un Štrombaham mainīgas sekmes turnīros Francijā un Portugālē
Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča.
Citi sporta veidi
2020. gada 9. septembris, 17:56

Marcinkēvičai un Štrombaham mainīgas sekmes turnīros Francijā un Portugālē

Jauns.lv / LETA

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča trešdien cieta neveiksmi Francijā notiekošā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Senmalo W60+H turnīra pirmajā kārtā gan vienspēlē, gan dubultspēlē, bet uzvara W15 sērijas turnīrā tika Robertam Štrombaham.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Marcinkēviča, kura WTA rangā ieņem 263.vietu, pirmajā kārtā ar 6-7 (0:7), 5-7 piekāpās turnīra septītajam numuram no Argentīnas Nadjai Podoroskai (WTA 165.).

Pirmā seta taibreikā Marcinkēviča zaudēja visās četrās savas serves izspēlēs.

Par dalību pirmajā kārtā Marcinkēviča saņēma vienu WTA ranga punktu, bet iepriekš sportiste pārvarēja kvalifikāciju, par ko nopelnīja piecus ranga punktus.

Abām sportistēm šī bija pirmā tikšanās reize tenisa kortā.

Latviešu tenisiste šajā turnīrā piedalījās arī dubultspēļu sacensībās. Viņa duetā ar čīlieti Danielu Sehvelu pirmajā setā ar 6-7 (1:7) piekāpās francūzietēm Klārai Burelu un Klojai Pakē. Tad spēle tika pārtraukta.

Arī pēc mača atsākšanās otrajā setā nācās piekāpties, visā spēlē zaudējot ar 6-7 (1:7), 4-6.

Par dalību turnīrā tenisiste dubultspēlē nopelnīja vienu pasaules ranga punktu.

Štrombahs, kurš ATP rangā ieņem 675.vietu, Sintras M15 sērijas turnīra pirmajā kārtā Portugālē ar 6-4, 6-2 pieveica ar trešo numuru sacensībās izlikto Stefanu Kozlovu (ATP 387.) no ASV.

Otrajā kārtā viņš tiksies ar speciālā ielūguma īpašnieku mājinieku Gastau Eliašu (ATP 531.), kurš pirmajā kārtā ar 6-2, 6-2 pieveica šveicieti Antuānu Beljē (ATP 543.).

Iepriekš Štrombahs pārvarēja šī turnīra trīs kvalifikācijas kārtas.

Jau ziņots, ka dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā Štrombahs pārī Monako tenisistu Likā Katarinu ar 6-3, 6-7 (1:7), 7:10 zaudēja spāņiem Alberto Kamposam-Barosam un Bendžaminam Lopesam-Vinteram, kuriem turnīrā piešķirts trešais numurs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās