foto: Dinamoriga.lv
Rīgas "Dinamo" uzsāk biļešu tirdzniecību pirmajām divām mājas spēlēm
Uz "Dinamo" spēlēm drīkstēs ierasties 1000 līdzjutēji.
Hokejs
2020. gada 28. augusts, 11:55

Rīgas "Dinamo" uzsāk biļešu tirdzniecību pirmajām divām mājas spēlēm

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" uzsākusi 2020./21. gada sezonas pirmo divu mājas spēļu biļešu tirdzniecību, ziņo klubs.

"Dinamo" jauno sezonu atklās 3.septembrī, kad plkst.17 "Arēnā Rīga" tiks uzņemti Nursultanas "Baris" hokejisti. Divas dienas vēlāk plkst.17 paredzēta cīņa ar Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", kurai ceturtdien zaudēts ar 1:4.

Rīgas klubs ziņo, ka septembra mačus "Arēnā Rīga" klātienē varēs apmeklēt 1000 skatītāji, kuri, ievērojot normatīvo aktu prasības, tiks izvietoti ne vairāk par divām sēdvietām blakus.

Biļešu cenas atkarībā no sektora būs 22,20, 27,20 un 37,20 eiro. Esot spēkā ierobežojumiem, netiks piedāvātas atlaides sociālajām grupām, kā arī netiks nodrošināta bezmaksas ieeja pirmsskolas vecuma bērniem. Papildus biļešu cenai tiks piemērota arī interneta veikala apkalpošanas maksa atkarībā no izvēlētā biļešu saņemšanas veida.

Savukārt biļetes ložās septiņām personām maksās 715,40 eiro.

"Dinamo" arī vēsta, ka 27.augustā biļetes uz pirmajām divām mājas spēlēm pirmie varēja iegādāties pagājušās sezonas abonementa īpašnieki, savukārt šodien no plkst.10 biļetes pieejamas jau plašākai publikai.

Pie ieiešanas "Arēnā Rīga" tiks mērīta katra apmeklētāja ķermeņa temperatūra. Apmeklētajam ar paaugstinātu temperatūru, ieeja arēnā tiks liegta.

Tāpat mājas spēļu apmeklētājiem būs jāievēro vairākas prasības, kas noteiktas sakarā ar Covid-10 izplatību. Proti, pasākuma vietā nedrīkst atrasties personas, kurām noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai izolācija, vai kurām ir elpceļu infekcijas slimības pazīmes, vietās, kur tas ir iespējams, jāievēro divu metru distance, tāpat jāievēro higiēnas prasības un atbilstoši iespējām, jāizmanto bezskaidras naudas maksājumi.

Apmeklētājiem arī rekomendēts lietot deguna un mutes aizsegus.

Personām vecumā virs 65 gadiem, personām ar hroniskām slimībām (hroniskas elpošanas ceļu slimības, cukura diabēts, sirds asinsvadu sistēmas slimības, garīga rakstura traucējumi), kā arī personām ar imūndeficītu obligāti jālieto deguna un mutes aizsegi.

Nākamo mājas spēļu sēriju biļešu pārdošana tiks uzsākta, izziņojot katru duelii atsevišķi.

Par "Dinamo" galveno treneri pirms mēneša tika iecelts latviešu speciālists Pēteris Skudra, bet viņam asistēs Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" pagājušās sezonas galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.