foto: LOK
Olimpiskā komiteja turpinās aktīvu sadarbību ar sabiedrisko televīziju
No kreisās: LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, LOK prezidents Žoržs Tikmers, LTV Programmu daļas direktore Rita Ruduša un LTV valdes loceklis Ivars Priede.
Citi sporta veidi
2020. gada 18. augusts, 16:54

Olimpiskā komiteja turpinās aktīvu sadarbību ar sabiedrisko televīziju

Jauns.lv

Šodien Latvijas Olimpiskajās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmers, tiekoties ar Latvijas Televīzijas (LTV) vadību, paziņoja, ka vēlas turpināt aktīvu sadarbību ar sabiedrisko mediju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tikšanās laikā LOK prezidents Žoržs Tikmers uzsvēra, ka sadarbība ar sabiedrisko mediju allaž bijusi ļoti būtiska un LTV ir bijis stratēģiskais partneris aktīva dzīvesveida veicināšanā caur olimpiešu sasniegumiem. Vēl Tikmers apliecināja, ka vēlas aktivizēt šo sadarbību arī turpmāk LOK simtgades kontekstā.

Jauns.lv jau ziņoja, ka "Izdevniecība Rīgas Viļņi" un LOK 17. augustā uzsāka ilgtermiņa informatīvo sadarbību.

Jaunās LOK vadības turpmāko gadu plānos ietilpst gan olimpiešu atbalstīšana un gatavošanās 2021. gada vasaras olimpiskajām spēlēm Tokijā, Japānā, gan arī aktīvs dialogs ar Latvijas sabiedrību.

Paredzēts, ka sadarbības ietvaros tiks piedāvāts plašs ieskats un būtiskākā informācija no nākamgad gaidāmajām spēlēm Tokijā, līdz tam informējot sabiedrību gan par sportistu ikdienu un gatavošanos pasaules lielākajam sporta forumam, gan par komitejas darbu.

Sadarbība ietvers arī 2022. gada ziemas olimpiskās spēles Pekinā un ilgs līdz pat gada beigām.Kā apliecināja nesen ievēlētais LOK prezidents Žoržs Tikmers, ne mazāk būtiski ir izmantot sadarbību ar medijiem, lai sabiedrībā – īpaši skolas vecuma bērnu vidū – popularizētu aktīvu dzīvesveidu.