foto: Edijs Pālens/LETA
Valērijs Kuļibaba trenēs hokeja klubu "Rīga"
Par "Rīga" galveno treneri apstiprināts hokeja kluba "Zemgale"/LLU galvenais treneris Valērijs Kuļibaba.
Hokejs
2020. gada 7. augusts, 14:47

Valērijs Kuļibaba trenēs hokeja klubu "Rīga"

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" padomes sēdē par "Rīga" galveno treneri apstiprināts hokeja kluba "Zemgale"/LLU galvenais treneris Valērijs Kuļibaba.

"Dinamo" ziņo, ka sadarbības līguma ar "Zemgale"/LLU ietvaros panākta abpusēja vienošanās, ka Kuļibaba 2020./2021.gada sezonā pildīs galvenā trenera pienākumus "Rīga" dalībai Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Apstiprinot treneri amatā, viņam uzdots izstrādāt "Rīga" komandas jaunās sezonas sagatavošanās plānu, kā arī iesniegt "Dinamo" padomei priekšlikumus trenera asistentu un komandas spēlētāju kandidātiem.

2017./2018.gada sezonā Kuļibaba sāka pildīt "Zemgale"/LLU galvenā trenera pienākumus un kopā ar komandu izcīnīt bronzas medaļas "Optibet" virslīgā (OHL) 2018./2019.gada sezonā.

"Zemgale"/LLU direktors Aivars Zeltiņš uzsver, ka pozitīvi vērtē Kuļibabas veikumu, kas nav palicis nepamanīts arī "Dinamo".

Līdz ar Kuļibabas pāriešanu uz "Rīga" komandu "Zemgale"/LLU "pirmssezonas treniņnometnē darbu nodrošinās treneri Igors Ļebedevs un Artūrs Āboliņš, kuri klubu līdz šim trenēja Kuļibabas vadībā," saka Zeltiņš.

Iepriekšējais "Rīga" galvenais treneris 1990.gadā dzimušais Raimonds Vilkoits, kurš amatā tika iecelts 2019.gadā, trenera karjeru turpina kā "Dinamo" galvenā trenera Pētera Skudras palīgs.