foto: AFP/Scanpix
Pirmajā nedēļā pēc NHL sezonas atsākšanas nav konstatēti ar Covid-19 saslimušie
NHL tiek strikti ievēroti dažādi piesardzības pasākumi.
Hokejs
2020. gada 4. augusts, 12:36

Pirmajā nedēļā pēc NHL sezonas atsākšanas nav konstatēti ar Covid-19 saslimušie

Jauns.lv / LETA

Pirmajā nedēļā pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas atsākšanās visi Covid-19 veiktie testi bijuši negatīvi, pirmdien vēstīja līga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

NHL ziņo, ka ceturtajā fāzē, kurā sezona jau rit pilnā sparā, pirmajā nedēļā nav atklāti jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi. Kopumā šajā laikā jau veikti 7013 testi.

Testēšana ceturtajā fāzē katru dienu tika veikta no 27.jūlija līdz 1.augustam. Šajā laika posmā tika pārbaudīti katras komandas 52 locekļi.

NHL komandas savās "burbuļu" mītnēs Toronto un Edmontonā ieradās 26.jūlijā.

Otrdien Elvja Merzļikina un Matīsa Kivelnieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" tiksies ar Toronto "Maple Leafs". Pirmajā duelī pārāka bija latviešu komanda, kā rezultātā sērijā līdz trim uzvarām iegūts pārsvars 1-0.

Dienu vēlāk Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" jau trešo reizi tiksies ar Monreālas "Canadiens". Patlaban rezultāts sērijā ir neizšķirts 1-1.

Austrumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās "Bruins", "Lightning", "Capitals" un "Flyers", bet kvalifikācijas turnīrā ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Penguins" pret "Canadiens", "Hurricanes" pret "Rangers", "Islanders" pret "Panthers" un "Blue Jackets" pret "Maple Leafs".

Rietumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās"Blues", "Golden Knights", "Avalanche" un "Stars", bet kvalifikācijas turnīru ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Oilers" pret "Blackhawks", "Predators" pret "Coyotes", "Canucks" pret "Wild" un "Flames" pret "Jets".

Toronto un Edmontonā notiek 24 komandu izslēgšanas turnīrs. Tas paredz "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīt sērijas līdz trim uzvarām, pēc tam pārejot uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās