foto: AFP/Scanpix
Treniņu zāles slēdz vēl divas NBA komandas
Bez treniņu iespējām komandas bāzē palicis arī pasaules, iespējams, labākais basketbolists grieķis Janis Adetokunbo no Milvoki "Bucks".
Basketbols
2020. gada 6. jūlijs, 13:38

Treniņu zāles slēdz vēl divas NBA komandas

Jauns.lv / LETA

Pēc saņemtajiem koronavīrusa testa rezultātiem savas treniņu zāles nolēmušas slēgt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki "Bucks" un Sakramento "Kings", svētdien ziņoja ESPN.

Jau iepriekš vēstīts, ka pēc vairāku saslimšanas gadījumu noteikšanas, savas treniņu zāles slēgušas Denveras "Nuggets", Bruklinas "Nets", Miami "Heat", kā arī Losandželosas "Clippers".

ESPN ziņo, ka "Bucks" savu treniņu centru slēdza pēc tam, kad saņēma testu atbilžu rezultātus. Vēl gan nav zināms, cik personas inficējušās ar vīrusu.

Tiek vēstīts, ka komandas spēlētājiem līdz pat ceturtdienai, kad plānota došanās uz Orlando, nebūs ļauts aizvadīt treniņus.

Pēc ierašanās Orlando komandas pirmos treniņus varēs aizvadīt vien tad, kad klubā netiks konstatēti saslimšanas gadījumi.

Nedaudz vairāk nekā nedēļu pirms pirmajām oficiālajām spēlēm, klubiem plānots aizvadīt pa trim pārbaudes mačiem.

Pirms sezonas pārtraukuma "Bucks" ar 53 uzvarām 12 spēlēs bija līgas vadošā komanda. Vienība savu pēdējo NBA titulu ieguva 1971.gadā.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Izslēgšanas turnīrs ar 16 komandu līdzdalību varētu sākties 17.augustā.