foto: AFP/Scanpix
Pēc pozitīva koronavīrusa testa pārtraukti vienu no NBA favorītu "Clippers" treniņi
Losandželosas "Clippers" spilgtākās zvaigznes (no labās) Kavai Lenards un Pols Džordžs.
Basketbols
2020. gada 3. jūlijs, 13:32

Pēc pozitīva koronavīrusa testa pārtraukti vienu no NBA favorītu "Clippers" treniņi

Jauns.lv / LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas "Clippers" pārtraukusi sagatavošanos sezonas noslēgumam, jo vienam no kluba pārstāvjiem konstatēta saslimšana ar koronavīrusu, vēsta ESPN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

ESPN vēsta, ka klubs savu treniņcentru slēdzis pēc tam, kad vienam no pārstāvjiem, kurš ir iecerējis piedalīties sezonas noslēgumā Orlando, konstatēts pozitīvs koronavīrusa testa rezultāts.

Kāds komandai pietuvināts avots ESPN norādījis, ka "Clippers" vēl pirms trešdienas, kad plānota došanās uz Orlando, iespējams, aizvadīs kādu treniņu.

Pagājušajā nedēļā pēc konstatētiem saslimšanas gadījumiem savas treniņu zāles slēdza arī Denveras "Nuggets" un latvieša Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets".

Katra komanda uz sezonas noslēgumu Orlando drīkst sastāvēt no maksimums 35 cilvēkiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka NBA koronavīrusa testēšanas otrajā kārtā Covid-19 konstatēts deviņiem no 344 pārbaudītajiem basketbolistiem.

Testēšanas otrā kārta notika no 24. līdz 29.jūnijam. Ņemot vērā pirmās kārtas rezultātus, kopumā pozitīvi Covid-19 testi bijuši 25 no 351 basketbolista.

Tāpat NBA ziņo, ka ar Covid-19 inficējušies desmit no 884 komandu darbiniekiem.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl ceturtdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk kā 10 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās