Kādreizējo NBA zvaigzni Odomu bordelī atrod bez samaņas
Lamars Odoms bordelī lietojis alkoholu un potenci uzlabojošas vielas.
Sporta zvaigznes
2015. gada 14. oktobris, 10:14

Kādreizējo NBA zvaigzni Odomu bordelī atrod bez samaņas

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" bijusī zvaigzne Lamārs Odoms otrdien atrasts bezsamaņā kādā vietējā bordelī.

Kā zināms, pašlaik 35 gadus vecais Odoms "Lakers" sastāvā 2009. un 2010.gadā kļuva par NBA čempionu.

Pēc policijas datiem, basketbolists tika atrasts bezsamaņā kādā no Nevadas štata prieka mājas "Love Ranch" istabām, kas paredzēt VIP viesiem. Zīmīgi, ka šajā ASV štatā prostitūcija ir atļauta. Tiesa, informācija par sportista veselības stāvokli netiek sniegta.

Kā pastāstīja bordeļa īpašnieks Deniss Hofs, viņa pārstāvji Odomu esot savākuši no viņa mājām Lasvegasā sestdien, jo basketbolists esot vēlējies "tikt no tā visa prom". Līdz ar to sportists devies uz prieka māju, kur pavadījis pāris dienas.

"Odoms bija laimīgs, viņš gulēja un ēda kārtīgi, pa šo laiku izdzerot arī lielu daļu no konjaka pudeles," portāls "Yahoo Sports" citē Hofa teikto. Tiesa, pēc otrdienas rīta no basketbolista neesot bijusi neviena ziņa, tāpēc vēlāk viņu apraudzīt devušās divas sievietes, kuras Odomu atradušas bezsamaņā. Pēc palīdzības izsaukšanas atlēts sācis arī vemt.

Kā atklāja Hofs, Odoms pēc ierašanās bordelī esot pārmērīgi aizrāvies ar augu viagru, taču nav informācijas, vai sportists lietojis arī narkotikas.

Vairāki NBA spēlētāji savos sociālajos portālos jau novēlējuši sportistam drīzu atlabšanu.

Pērn februārī Odoms pievienojās Spānijas augstākās līgas (ACB) klubam Vitorijas "Laboral Kutxa", tomēr jau pēc mēneša traumas dēļ tika no sastāva atskaitīts. Savukārt jau aprīlī centās iekļūt talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa pašreiz pārstāvētajā Ņujorkas "Knicks" vienībā, taču neveiksmīgi.

Savas NBA karjeras laikā basketbolists pārstāvēja Dalasas "Mavericks", Maiami "Heat", "Lakers" un Losandželosas "Clippers" komandas, pēdējo no tām pārstāvot 2012./2013.gada sezonā.

NBA karjeras laikā basketbolists vidēji mačā guvis 13,3 punktus un izcīnījis 8,4 atlēkušās bumbas. Tāpat Odoms 2010.gadā kopā ar ASV izlasi izcīnījis pasaules čempiona titulu.

Iepriekšējā gada laikā Odoms lielākoties izcēlies ārpus laukuma - viņš cīnījies ar alkohola un narkotiku atkarībām un nesaskaņām ģimenes dzīvē. Savas karjeras laikā Odoms atklājis, ka viņam ir atkarība no saldumiem, tomēr vēlāk izrādījies, ka slavenajam basketbolistam esot arī kokaīna atkarība.

Odoms 2004. gadā ar ASV izlasi izcīnīja olimpisko spēļu bronzas medaļas.

LETA, Kasjauns.lv / Foto: All Over Press