foto: imago/Lackovic/Scanpix
Rumāņu tenisiste pat astoņus gadus vēlāk domā par kailo Serēnu Viljamsu
Rumānijas tenisiste Aleksandra Kadantu.
Sporta zvaigznes
2020. gada 10. jūnijs, 17:36

Rumāņu tenisiste pat astoņus gadus vēlāk domā par kailo Serēnu Viljamsu

Jauns.lv

Rumānijas tenisiste Aleksandra Kadantu nevar lepoties ar panākumiem spožu karjeru, tomēr viņa pēdējās dienās pievērsusi neskaitāmu šī sporta veida fanu uzmanību.

30 gadus vecā rumāniete Aleksandra Kadantu savā 15 gadus ilgajā karjerā nopelnījusi nepilnu miljonu ASV dolāru, kas nozīmē, ka ikdiena šajā sporta veidā viņai nebūt nav bijusi rozēm kaisīta. WTA vienspēļu rangā viņā pašlaik atrodas necilajā 292. pozīcijā, bet karjeras augstākās virsotnes sasniegusi 2014. gadā, kad pakāpās līdz pat 59. vietai. “Grand Slam” turnīros viņa vienu reizi spēja pārvarēt pirmo kārtu, to paveicot 2013. gadā Vimbldonā.

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa tenisa kortos un ārpus tiem

gallery icon
68

Tomēr par viņu šajās dienas runā teju vai visa tenisa pasaule. Iemesls pavisam vienkāršs – rumāniete intervijā ar vietējo sporta kanālu “Digi Sport” ļoti interesanti atbildēja uz jautājumu, kas viņu visvairāk pārsteidzis pieredzētajā WTA tūrē?

foto: AP/Scanpix
Serēna Viljamsa Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Uz šo jautājumu viņas atbilde bija visai negaidīta, jo un tā sniedzās līdz tālajā 2012. gadam un “Australian Open”: “Kad es iegāju ģērbtuvē, tad ieraudzīju tur Serēnu Viljamsu. Viņa bija pavisam kaila. Tas mani nošokēja uz veselu nedēļu. Viņas ķermenis bija tik liels un tik spēcīgs. Tas ir neticami, kā viņa izskatās, kā viņa spēlē un cik viegli kustas pa laukumu,” tā par vienu no visu laiku spilgtākajām tenisistēm izsakās rumāniete.

Interesanti, ka pat Serēna Viljamsa gadiem ilgi ir kaunējusies par savu ķermeni.

foto: ANNIE LIEBOVITZ/VF/Scanpix
"Vanity Fair" žurnāla vāks ar stāvoklī esošu Serēnu Viljamsu.

Šobrīd 38 gadus vecā Serēna Viljamsa savas karjeras laikā balvās nopelnījusi 93 miljonus ASV dolāru. Viņa spējusi uzvarēt 23 visaugstākās raudzes – “Grand Slam” turnīros. Viņa Štefija Grāfa un Margareta Korta ir vienīgās, kas spējušas uzvarēt visos četro “Grand Slam” turnīros pa divām reizēm pēc kārtas.

Tenisa pasaule Serēnu Viljamsu pazīst ar viņas apbrīnojamo spēku, kāpēc viņas ķermenis pēc pašas domām ir pārāk masīvs. “Mana māsa Venusa ir kā modele, bet es esmu krietni druknāka,” tā par savu izskatu viņa savulaik izteicās laikrakstam “Huffington Post”.

Viesi ierodas uz Serēnas Viljamsas un Aleksa Ohaniana kāzām

Viesi ierodas uz Serēnas Viljamsas un Aleksa Ohaniana kāzām.

gallery icon
11

“Daudz atlēti ir samērā tievi. Es vienkārši nezināju, kā ar to samierināties. Man bija jāmācās – kā daudziem pusaudžiem – mīlēt sevi,” tā pagājušajā vasarā Viljamsa izteicās par atklāto fotosesiju “Harper’s Bazaar”.

Tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas košais grūtnieces stils

Tenisiste Serēna Viljamsa savas pirmās atvases gaidībās

gallery icon
14

23 gadu vecumā Serēna Viljamsa sarunā ar “Miami Herald” pauda viedokli, ka viņas sportā nav nevienas līdzīgas: “Man ir plati gurni, lielas krūtis un milzīgs dibens.” Tomēr pēc vairākiem gadiem, esot trīs gadus vecās Olimpijas mammai, viņa atzina, ka savā ķermenī gribētu mainīt tikai vienu lietu: “Man nepatīk manas rokas. Vairumam cilvēku patīk trenēties, bet manas rokas ir pārāk trenētas. Tomēr es nevēlos sūdzēties, jo tās man ir palīdzējušas labi nopelnīt.