foto: AP/Scanpix
Mesi: futbols un dzīve nekad vairs nebūs tāda kā pirms koronavīrusa
Lionels Mesi
Sporta zvaigznes
2020. gada 31. maijs, 19:13

Mesi: futbols un dzīve nekad vairs nebūs tāda kā pirms koronavīrusa

Jauns.lv / LETA

Spānijas virslīgas čempionāta futbola komandas "Barcelona" uzbrucējs argentīnietis Lionels Mesi sagaida, ka ne futbols, ne pati dzīve nevarēs atgriezties normālā stāvoklī pēc koronavīrusa pandēmijas, viņš svētdien pastāstīja laikrakstam "El Pais".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Veselības krīzes dēļ Spānijas futbola spēles nenotiek kopš marta. Krīzes laikā valstī ir miruši vairāk nekā 27 000 cilvēku, kaut arī "La Liga" spēles atsāks 11.jūnijā.

"Futbols tāpat kā dzīve kopumā, es domāju, nekad nebūs tāds pats," Mesi teica sarunā ar "El Pais", atsevišķus citātus publicējot arī Barselonas kluba tīmekļa vietnē. "Atgriešanās treniņos, sacensībās un ierasti iepriekš darītajā tagad būs jāsāk no jauna, bet pakāpeniski. Tā būs dīvaina situācija mums un ikvienam, kam ir jāmaina parastā darba dinamika," saka Mesi.

"Daudziem cilvēkiem ir bijis patiešām slikts laiks, jo šī situācija kaut kādā veidā ir ietekmējusi viņus, kā tas notika ar visiem, kuri zaudēja savu ģimeni un draugus un pat nevarēja atvadīties no viņiem," skaidroja argentīniešu zvaigzne. "Nevar būt nekas sliktāks kā zaudēt cilvēkus, kurus jūs visvairāk mīlat. Tas man rada milzīgu vilšanos un šķiet visnegodīgākais visā notiekošajā."

Lionels Mesi ceturto gadu pēc kārtas iegūst "Zelta bumbu"

gallery icon
25

"Barcelona" turnīra tabulā ir divi punkti vairāk nekā galvenajiem konkurentiem Madrides "Real", kad "La Liga" čempionātā atlikušas 11 spēļu kārtas.

Atlikusī futbola sezona Spānijā tiks pabeigta aiz slēgtām durvīm un ar stingru drošības protokolu, lai nodrošinātu optimālus drošības nosacījumus spēlētājiem un personālam.